Elutoas leidub alati midagi, mida sealt näpata ja tavatusse paika pista.Foto: Elkemööbel
Sisustus
16. mai 2019, 09:54

Sisustuselementide ootamatu paigutus võib tuua sisekujundusse uue ilme

Ilupiltide stiilis tüüplahendused on alati kodu loomisel head ja turvalised võtted, ent ometi on just väiksed vimkad ja kiiksuga sisustuselemendid need, mis teevad ühest majast või korterist kodu, rääkides selle omanike lugu.

Heaks nipiks ja võimalusel oma koju hoopis teistlaadi ilme luua võib olla aga näiteks kodus olevate mööbliesemete ümberpaigutamine kõige veidramal ja põnevaal kombel. Selline lahendus toimib kõige paremini ruumide puhul, mis paljude jaoks ei seostu just kodu kõige hubasemate kohtadega. Uut tüüpi paigutust on parim kasutada sellistes ruumides nagu seda on näiteks esikud, koridorid, garderoobitoad, sageli ka vannitoad. Kas teadsid aga, et killukese soojuse lisamine võib neile väga palju juurde anda?

Kõik me oleme harjunud elutoas oleva tugitooliga. Kuidas oleks aga selle paigutamisega esikusse? Pehme mööbliese lisab koridorile hubasust, mida seal sageli vajaka jääb, ning mõjub uutele tulijatele positiivses mõttes ootamatult.

Elutoas leidub muidki esemeid, mida sealt näpata ja tavatutesse paikadesse paigutada. Näiteks sobib üks kristall-lühter suurepäraselt ka romantilisse vannituppa. Kombineeri seda kauni Victoria ajastu stiilis vanniga ning  sulle on tagatud kuninglik lõõgastus!

Kristall-lühtri võid vabalt riputada ka garderoobitoa lakke. Lisaks säravale laevalgustile täiendavad garderoobituba ideaalselt ka pehme vaibake ning üks mõnus tumba. See muudab rutiinse riiete selgaproovimise kohemaid palju luksuslikumaks kogemuseks. Nii tekib tunne, justkui viibiksid iga päev mõnes peenes butiigis!


Allikas: www.sisustuslust.ee