Epp KärsinFoto: Erki Pärnaku
Tele
16. mai 2019, 11:45

Epp Kärsini soovitused ideaalseks magamistoaks: oranž valgus ja ei mingeid perepilte (9)

Kolmapäevases „Naabrist parema” saates hinnati magamistubasid ning üheks žüriiliikmeks oli ka seksuaalkoolitaja Epp Kärsin, kes selgitas, milline peaks üks ideaalne magamistuba olema.

Kersti ja Vallo magamistoa kohta sõnas Epp: „Perepilt on väga armas, aga magamistuppa mina seda ei paneks. See on ikkagi naudingukoht, kus te kahekesi lustite – muidu mõtlete laste peale ja see võib võib-olla energia ära rikkuda. Seinal võiks olla sensuaalne pilt teist kahest.”.

Birgiti ja Catrini magamistoas läks Kärsini fantaasia kõrget voodit nähes lendu. „See annab nii palju rohkem võimalusi, seda ka mehe ja naise suhte arendamisel. Mulle meeldib LED-riba, mis on voodi all. Oranž on kõige seksuaalsem värv magamistoas – see tõstab võimsalt seksuaalenergiat ja loob väga hubase meeleolu.”

Kirsika ja Raido toas puudus Epu sõnul tõeline harmoonia. „Feng shui järgi ei tohi olla teravaid nurki, mis jooksevad voodisse. See lõikab teie energiad läbi. Mulle meeldib kujundus, värvid jätavad sensuaalse mulje. Madrats ei tohi väga pehme olla, siis ei saa massaaži teha.”

Kristeli ja Hendriku magamistoas valitses võrdsus. „Mõlemale poole voodit on võrdselt ruumi jäetud, nii et keegi ei tunne end ahistatuna,” kommenteeris Kärsin.