Pikaajaline autos olemine võib olla mugavam, kui võtad kaasa need olulised asjad.Foto: Matthew Henry / Unsplash
Nipid
25. mai 2019, 19:50

Siin on 7 asja, mis su pika autosõidu kindlasti mõnusamaks teevad (1)

Kui oled planeerimas suvist väljasõitu, siis siin on nimekiri asjadest, mis pikaajalise autos viibimise sinu jaoks mugavamaks võiksid teha.

Sussid. Kui oled autosõidul kaasreisijaks, siis pole midagi mõnusamat kui libistada varvaste otsa välisjalatsite asemel mugavad sussid ning lasta jalgadel hingata.

Jalakreem. Kõlab esiti ehk natuke imelikult, aga autoreisil lemmikkreemiga jalgu poputades, saad käigupealt justkui minispaahoolitsuse osaliseks. Selle vastu poleks ju midagi?

Audioraamatud või podcast. Selle asemel, et lihtsalt muusikat kuulata, pane mängima seni lugemata raamat või põnev podcast. Nõnda on meelelahutust nii autojuhil kui kaasreisijatel ja pikka teel olemist saate millegi harivaga ühendada.

Hästi planeeritud autoreis on kõigile mõnus. Foto: Richard Jaimes / Unsplash

Niisked salvrätikud. Kui veedad tunde autos istudes, ei ole midagi paremat kui aeg-ajalt niiske salvrätiga oma nahka värskendada. Lastega reisides on need rätid lausa hädavajalikud.

Reisipadi. Kui oled üks neist, kes autosõidu ajal tukastada armastab, siis väikese padja kaasa võtmine teeb elu kindlasti mugavamaks.

Vesi. Nagu üleüldse päeva jooksul, ei tohiks ka autoreisil unustada vee joomist. Võta kaasa parajalt suur pudel, et kõigile ikka jätkuks ja maitsega vee saamiseks lisa sidrunit või marju.

Tekike. Kui sõidate ka öötundidel, võta kaasa soe tekike, mida endale või lastele uinaku ajaks peale tõmmata.

Pikaajaline autos olemine võib olla mugavam, kui võtad kaasa need olulised asjad. Foto: Matthew Henry / Unsplash

Allikas: www.theurbanumbrella.com