Suvekollektsiooni suurimaks inspiratsiooniks olid Maroko maastikud ja Marrakechi arhitektuur.Foto: H&M Home
Sisustus
5. juuni 2019, 10:40

Uus H&M HOME suvealguse kollektsioon on inspireeritud Marokost

Soojal ja helgel hooajal nauditakse õues elamise kunsti ja pikki päikese käes veedetud päevi. H&M HOME esitleb uut kollektsiooni, mille keskmes on kirkad värvid ja kirjud mustrid, aga ka liivakarva toonid ja naturaalsed materjalid. Inspiratsiooniallikaks on Maroko ning sealse Marrakechi linna mitmekesisus - basseinidega terrassid ja kõrbesse üles seatud laagrid. Kollektsioon jõuab täies mahus kauplustesse ja e-poodi juuni alguseks .

,,Meie suvekollektsiooni suurimaks inspiratsiooniks olid Maroko maastikud ja Marrakechi arhitektuur, kõrbe naturaalsed toonid ja linna värvilisus. Domineerivad kaks peamist stiilisuunda – energiast ja kirgastest toonidest pulbitsev, elavaloomulisi mustreid ja põnevaid detaile sisaldav liin ning tagasihoidlikum lahendus, mille südames on liivatoonid, naturaalsed materjalid ja mustad detailid,” lausub H&M HOME’i disaini- ja loovjuht Evelina Kravaev Söderberg.

Suvekollektsiooni suurimaks inspiratsiooniks olid Maroko maastikud ja Marrakechi arhitektuur. Foto: H&M Home

Suvekollektsiooni värvimaailm sisaldab aedade rohelist ja basseinide sinist. Lisaks roosa, kollase ja oranži värvisüste. Disainitiimi tõlgendused Marrakechist on mitmekülgsed, seega on valikus ka neutraalsed toonid nagu liivbeež, valge ja must. Mustrimaailmas valitsevad võtmekujunditena suvist meeleolu loovad palmipuud ja eksootilised linnud. Pikka aega materjalilemmikuteks olnud messing ja värviline klaas on endiselt populaarsed ja moodustavad koos naturaalsetest materjalidest esemetega põnevaid kooslusi. Looduslikest materjalidest on kasutusel džuut, rotang, õled ja linane kangas.

Suvekollektsiooni suurimaks inspiratsiooniks olid Maroko maastikud ja Marrakechi arhitektuur. Foto: H&M Home