Akustiline seinapaneelFoto: Abstracta
Sisustus
14. juuni 2019, 13:31

Lahenda akustikaprobleemid efektsete ja otstarbekate seinakatete abil (3)

Meeldiv helikeskkond on kontorites ja avalikes ruumides, aga kindlasti ka kodudes väga oluline – häiriv taustamüra, kajaefekt ja üldine kõrge müratase pärsivad keskendumist ja töö tegemise efektiivsust.

Heliprobleeme saab ruumis leevendada akustiliste toodetega, mis aitavad summutada müra ja kaja ning võivad ruumis mõjuda väga efektselt. Sahara Abstracta paneelid on korgist akustilised seinapaneelid, mis loodust säästvana on valmistatud pudelikorke tootvate tehaste tootmisjääkidest. Nende paneeli suurus on mõõtmetega 450 x 450 x 50 mm. Samuti on Abstracta sarjas uued tooted Sky Wall ja Sky Ceiling paneelid, mis on mõeldud nii seinale kui ka lakke kinnitatavana. Mugav on paneele paigaldada, sest nad kinnituvad üksikult magnetiga metallraamile. Paneeli suurus: 846 x 591 x 120 mm. 

Seinakate sobib kasutamiseks ka korterites, kuigi on põhiliselt mõeldud kontoritesse. "Antud paneelid on ideaalsed ühiskondlikesse ruumidesse, kus on kajaefekt või räägib korraga rohkem inimesi ja see võib teisi segada. Kodus seda muret tavaliselt eriti ei teki, sest kodudes aitavad heli neelata mööbel (eriti pehme mööbel), raamatud, vaibad, kardinad, muud sisustustekstiilid jms," selgitab ELKE Mööbli esindaja Kristina Siigur.

Akustiline seinapaneel Foto: Abstracta

Allikas: Elke Mööbel