Enne tähtsat päeva ei tohiks ilurituaalidega liiga palju katsetada. Jää truuks varem toiminud nippidele!Foto: Averie Woodard/Unsplash
Nipid
20. juuni 2019, 07:24

Tähtis teada! 5 iluapsu, mida peaksid enne lõpetamist raudselt vältima

Kes meist ei tahaks tähtsal päeval oma parimas väljanägemises olla? Tasuks aga meeles hoida, et uute ilunippidega pole vaja enne tähtsündmust katsetama hakata – see võib hoopis väiksemat sorti katastroofi kaasa tuua. Toome sinuni 5 asja, millest hoiduma peaksid.

1. Ära juustega eksperimenteeri! Vahetult enne tähtsat sündmust ei tasu katsetada uue juuksevärvi või -lõikusega. Küllap oleme kõik kord elus juuksurisalongist noruspäi välja astunud – lõigatud frisuur lihtsalt polnud see, mida ootasime. Seega külasta juuksurit vähemalt mõni nädal enne oodatud päeva – vajadusel jääb nii veel aega ka soengu ümbertegemiseks.

2. Kulmudega mõõdukalt! Tagasi võiksid hoida ka kulmude keemilise värvimisega. Mõnikord lihtsalt juhtub, et kulmud saavad liiga tumedad ja peeglist vastu vaatav nägu pole päris enda oma. Võõpa kulmud üle 3-4 päeva enne tähtsat sündmust – nii jõuab värv juba natuke maha kuluda ja saavutab just õige tooni.

Enne tähtsat päeva ei tohiks ilurituaalidega liiga palju katsetada. Jää truuks varem toiminud nippidele! Foto: Averie Woodard/Unsplash

3. Ei rämpstoidule! Tunned enda keha kõige paremini, sestap tead ka, millised toiduained su näonahale ebameeldivaid vistrikke tekitada võivad. Väldi nende toidugruppide tarbimist vähemalt mõned nädalad enne üritust ja joo korralikult vett. Nii tagad endale kauni ja klaari pale!

4. Ettevaatust isepruunistajaga! Isepruunistav kreem on hea abimees, kui tahad oma jumet kiiresti säravamaks muuta. Aga ettevaatust, sest pruunistava kreemi pealekandmisel on omad kindlad võtted ja neid järgimata võid veetleva päevitunud naha asemel saada hoopis inetud pruunilaigulised käed ja jalad.

Iluapse vältides saad end lõpetamise päeval suurepäraselt tunda! Foto: Crina Doltu/Pexels

5. Hoidu naha kärsatamisest! Kui aga armastad hullupööra päikest võtta, siis pea ka sellega enne suursündmust piiri. Kipitav ja punane nahk ei kuulu tõenäoliselt sinu unistuste päeva juurde. Liigne päike hoopis rikub su nahka ja soodustab kasvajate teket. Päevitamise asemel paku nahale pigem korralikku niisutust!