Lighthouse küünlalaternaid saab kasutada ka mini-kasvuhoonetena. Tootja Cane-lineFoto: tootefoto
Sisustus
13. juuni 2019, 16:32

Juhtmevabad valgustid ja laetavad lambid tevad suveõhtud terrassil mõnusaks!

Päevavalgust jagub praegusel ajal pikaks, kuid kui tahta õues olemist õhtuti veelgi kauem nautida, saab abi juhtmevabadest valgustitest. Selliseid lambikesi on mugav endaga aeda, terrassile ja rõdule kaasa võtta ning õuealad valgeks ja hubaseks muuta. ELKE Mööbli valikust leiab selliseid valgusteid mitu.Menu Carrie LED valgustiga saab õuehooajast maksimumi võtta – käepidemega disain ja kuni 10 tundi kestev aku võimaldavad luua hubast ja mõnusat äraolemist kuni hommikuni. Carrie valgusti on saadaval paljudes värvitoonides. Heaks lisaks on kolm erinevat valgustugevusetaset.
Käepidemega Carrie LED valgusti. Tootja Menu. Foto: tootefoto

HAY juhtmevaba PC Portable valgusti sobib ühtmoodi hästi õue ja ka tuppa. Mattviimistlusega lambike näeb kena välja, sobitub paljudesse interjööridesse ning ei karda vett ega kriimustusi. Allapoole langev valgus muudab õuealad hubaseks. USB-ga laetav PC Portable on saadaval valgena, mustana ja rohelisena.

PC Portable valgusti. Tootja HAY Foto: tootefoto

Juhtmevaba Menu Phare LED valgusti on mõeldud igapäevaseks kaaslaseks. Kui välihooaeg läbi saab, on see efektseks täienduseks kirjutuslaual, öökapil,
kummutil, riiulil või aknalaual.

Phare LED valgusti. Tootja Menu Foto: tootefoto

Mahedat valgust aitab luua Menu uus juhtmevaba Column laualamp, kus saab valida kolme valgustugevuse vahel. Pronksikarva lamp kardab niiskust, nii et õhtu lõppedes tasub ka lambike tuppa tuua.

Kui aga tahta õues elava tule valgust nautida, saab seda lõkke asemel ja väiksemas ulatuses teha Cane-line’i Lighthouse küünlalaternatega, kus küünlavalgus on tuule eest kaitstud. Laternad on saadaval mitmes suuruses ja viimistluses. Peale õuehooaja lõppu saab laternaid toas edasi kasutada ja küünalde asemel sinna näiteks lillepotid asetada.

Mitmes suuruses ja viimistluses Lighthouse ja Lighttube küünlalaternad. Tootja Cane-line Foto: tootefoto

Allikas: ELKE Mööbli Sisustussalong