Valhalla Living disainFoto: Valhalla Living
Sisustus
19. juuni 2019, 11:23

Valhalla sai 5! Täna viis aastat tagasi sündis Valhalla kõige esimene muster: indigo love (1)

Muster Indigo love on inspireeritud põhjamaisest sügavsinisest värvitoonist. Pole midagi rahustavamat kui indigosinine taevas ja meri, uimastavalt tantsivad kõrrelised kargete tuulte lummuses.

Meri mängib muusikat ja tuul keerutab kõige romantilisemaid tanstusamme. See muster hoiab endas kõige iidsemat osa meie rahvuslikust identiteedist, Eesti merd ja meie loodust. Just sellist legendi kannab edasi Valhalla kõige esimene muster.

Nagu kõik Valhalla loodusmotiivid, nii ka indigo love muster on pildistatud Valhalla asutaja Terje Talpsepp poolt. Just nii, paadist fotografeerides, kõrkjate vahel aerutades. Terje ise ütleb nii: "Kui loodust lähemalt vaatlema hakata, siis on tegu kui unenäoga, paralleelmaailmaga. Iga taim ja putukas räägib oma lugu, looduses olles ükski hetk ei kordu. Sama kõrreline on iga kord erinev."

Fotograafia ja sisekujundus on kaks kirge, mille kokku liitmisel sündis viis aastat tagasi imeline Valhalla Living. Bränd, mis on tuntud just oma ehedate loodusmotiivide poolest. 

Allikas: Valhalla Living