Suviste aksessuaaride lisamine muudab su välimuse omanäolisemaks.Foto: Atikh Bana/Unsplash
Nipid
1. juuli 2019, 06:00

10 ägedat suveaksessuaari, mis toovad välja su sära ja eripära (1)

Suvised aksessuaarid võivad muuta su muidu tavalise rõivavaliku säravamaks ja omanäolisemaks. Katseta julgelt erinevate lisanditega ja leia see, mis saab sinu firmamärgiks sel hooajal!

1. Väikesed päikeseprillid on jälle tegemas oma võidukäiku. Mikro-prille on saadaval paljudes värvitoonides ja erineva kujuga – kindlasti leiad just need prillid, mis sulle sobivad ja su väljanägemisele salapära lisavad.

2. Ka suured päikeseprillid on endiselt teemas. Sobivad nii kandilised, ümmargused, peegelklaasidega kui ka lihtsalt sportlikuma stiiliga prillid. Suured prillid passivad kenasti ka iga näokujuga – nii et leia vaid oma lemmikud!

Suured päikeseprillid on kindla peale minek! Foto: Julian Schropel/Unsplash

3. Siidisall on liiga vähe tunnustust saanud suveaksessuaar. Seda võib leida eri kujus, värvis ja mustris ning ka kandmisviise on sallil mitmeid! Saad selle siduda ümber kaela või panna hoopis juuksed patsi. Samuti võid salli kasutada pea ümber, et hoida lahtiseid juukseid näole langemast. Veel võid proovida siduda selle hoopis ümber oma randme või kotisanga. Variante on palju!

4. Suured juuksekummid on järjekordne moetrend, mis moodi tagasi tulnud. Suur ja silmapaistev patsikumm on tore aksessuaar, mis lisab su väljanägemisele vunki juurde. Isegi, kui unustad juuksekummi mõneks ajaks ümber randme – pole hullu, ka see on äge!

Vööd ja patsikummid on sel suvel moes! Foto: Sarah Sharp/Unsplash

5. Peenikesi sõrmuseid kihiti sõrme ladudes annad oma kätele küllusliku ja lummava välimuse. Võid valida, kas paned sõrme mitu väikest sõrmust või ainult ühe suurema ja efektsema – sinu suvisele välimusele annavad need sära juurde igal juhul!

6. Jalakee toob tähelepanu kandja jalgadele või tema suvekingadele, muutes tavaliselt märkamatuks jääva kehaosa silmapaistvaks ja kauniks. Ka pahkluu ümber ilutsevaid kaunistusi võib leida igas stiilis: kullast, hõbedast, helmestega või koguni selliseid, kus on koos nii jalavõru kui varbarõngas.

7. Vööd on aja jooksul kujunenud praktilisest vahendist populaarseks aksessuaariks. Sageli kantaksegi kindla kaubamärgi püksirihma hoopis staatuse sümbolina. Vööd saad täiendusena lisada nii pükstele, kleidile kui särgile – variante on mitmeid. Outfiti võid täiustada ka hetkel laineid lööva vöökotiga, mis on üheaegselt nii stiilne kui praktiline.

8. Choker-kaelakee ehk eesti keeles „kägistaja” on oma nime saanud selle järgi, et hoiab kandjal tihedalt ümber kaela. Seda valmistatakse nii nahast, helmestest kui ka kullast-hõbedast. Chokeri valikul võid esialgu alustada tagasihoidlikumast ja seejärel ekstravagantsemaid proovida. Kahtlemata lisab ta suveaksessuaarina tavalisele rõivavalikule särtsu juurde!

Suviste aksessuaaride lisamine muudab su välimuse omanäolisemaks. Foto: Atikh Bana/Unsplash

9. Suured rõngas-kõrvarõngad sobivad kõigile ja loovad suure pingutuseta stiilse välimuse – igavast kostüümist saab nende abil värske ja põnev outfit. Kõrvarõngaid leiad eri suuruses, eri metallides ja mustrites.

10. Kihiti kaelakeed lisavad tavapärasele suveriietusele isikupära. Lisaks näevad õrnad keed päevitunud nahal tõeliselt kaunid välja. Võid hankida mitu eri pikkuses kaelakeed või valida sellise, kus on juba hulk ketikesi koos. Hea mõte on lasta kulonile peale kirjutada mõni inspireeriv sõna või kuupäev – nii saadab tähenduslik ehe sind kogu suve!

Allikas: Society19.com