Kirglik suvesuhe ei tähenda veel, et teie suhtest ka hiljem asja saab.Foto: Artem Beliaikin/Pexels
Uudised
4. juuli 2019, 18:18

5 märki, et sinu puhkuseromanss ei jää püsima

Suveüritused ja puhkusereisid on hea võimalus kohata kedagi, kes su südame kiiremini põksuma paneb. Kas sellel suhtel on lootust ka pikemalt püsima jääda või jääbki see vaid selle suve looks? Need märgid suhtele pikka tulevikku ei ennusta.

Keelebarjäär ei paista alguses suure probleemina, sest on ju romantiline kui kaaslane sulle midagi oma keeles kõrva sosistab. Juhul, kui otsustate reisilt kodudesse naastes edasi suhelda, siis pole kehakeel ja puudutused enam piisavad. Skype vestlused võivad tülika Google tõlke kasutamisel üsna kiirelt soiku jääda. Sellele võib lisanduda ka erinev kultuuritaust, millest tekkivad arusaamatusi on keeruline lahendada.

Ühine puhkusehobi ei tähenda veel, et ka teie muud huvid ühtiksid. Enne kui ärgitad pikema suhte lootusi uuri talt, kas teil on ikka sarnased eesmärgid. Kui sinu huviks on pereloomine, siis tema tahab äkki veel mõned aastad ringi reisida ja vagabundi elu elada?

Pikk vahemaa ja väga erinev ajavöönd teeb edaspidise suhtlemise ja kohtumise keeruliseks. Kallid lennupiletid ja öised kõned võivad lõpuks suhtelootuse kustutada. Hea test suhte tõsiduse proovilepanekuks on see, kumb teist on nõus võtma ette pika lennureisi, et teisele külla minna.

Te pole kunagi kahekesi, vaid alati ümbritsetud teistest inimestest ja sõpradest. Nii on raske aru saada, kas teil on ka omavahel midagi rääkida. Lõbus festivalimelu tundub sellel hetkel piisavalt põnev, kuid ühiselt huvitavad teemad on vajalikud kui tahad selle inimesega pikemalt koos olla. Kui kumbki teist kahekesi olemiseks erilist pingutust ei tee, siis ehk polegi tahtmist pikemasse suhtesse heita.

Sa oled argipäeval hoopis teistsugune inimene kui puhkusel, kus võib end vabalt tunda. Kui metsikult lehvivad juuksed ja napp suveriietus asendub kodus kiirelt range krunni ja ametliku riietumisstiiliga, siis on vabameelsemal kaaslasel raske sinuga samastuda. Seega tuleks leppida, et sobite hästi kergeks puhkuseflirdiks, kuid mitte millekski tõsisemaks.

Allikas Thetravel.com