Suvel võta aega, et luua partneriga kahekesi imelisi mälestusi.Foto: JD Mason/Unsplash
Suhted
31. juuli 2020, 12:54

14 asja, mida sel suvel koos kallimaga kindlasti teha võiksid! (1)

Koos millegi tegemine hoiab paarisuhte värskena ja annab hingekütust, mille toel elumerel edasi purjetada! Ole julge ja valmis proovima ka asju, mis pole sulle ehk väga meelt mööda, aga see-eest rõõmustavad partnerit. Suvi on parim aeg, et luua ühiseid imelisi mälestusi!

1. Rappa päikesetõusule! Kuum kohv ja võileivad kaasa ning hommikuhämaruses rabasse päikese tõusmist vaatama! Kas saab veel midagi romantilisemat olla, kui kallima kaisus looduse ilu imetleda?

2. Käige seenel! Rätt pähe, kummik jalga, korvid pihku ja seenele! Värske õhk ja seenesaak teevad kõigil tuju heaks! Metsas olete ju ainult teie kaks, eemal muust kärast-mürast, nautimas rahu ja koosolemist.

3. Ujuge, paljalt! Spontaanne riieteta vette kastmine jääb teie ühiseks toredaks mälestuseks veel õige pikaks ajaks!

4. Matkake! Olgu tegu jalgsi, ratta või hobuse seljas matkamisega – kõik variandid on ägedad! Ja kui värskes õhus matkamine on takistatud, siis kahekesi koos olemiseks sobib ka pikem autoreis, kus maailma asjade üle arutada saab.

Matkake rattaga, jalgsi või hobuse seljas! Foto: Everton Vila/Unsplash

5. Kahekesi kalale! Tee oma kallimale ettepanek hommikul vara ärgata ja kala püüdma minna. Su partner esialgu ehk üllatub sellest ettepanekust, ent liitub kindlasti sinu entusiasmiga!

6. Nautige vihmasadu, nii nagu lapsed seda teevad! Jookske, tantsige, suudelge paduvihmas, trampige loikudes. Unustamatud mälestused just selliselt loodud saavadki!

7. Ehitage või meisterdage! Olgu tegu terrassi, laste mängumaja ehitusega või mõne lihtsama sisustuselemendi meisterdamisega – pole vahet. Pange mõlemad käed külge – nii loote koos midagi erilist ja jäävat.

8. Mängige golfi! Discgolf, aga ka tavaline golf on vahvad võistluslikud tegevused, mille harrastamiseks ei pea proff olema. Mängides aga jääb mõnusasti aega ka omavaheliseks suhtlemiseks. Super värskendus nii kehale kui vaimule!

9. Telkima! Ära karda pisukest ebamugavust, mida telkimine kaasa toob! Kõiges selles on rohkem maagiat kui sekeldamist. Vaadake lõkketuld ja tähistaevast, pugege telki sooja suleteki alla ja hommikul karastage end suplusega merevees.

10. Käige külas! Võtke ette mõni pikem sõit, mida olete edasi lükanud ja külastage sõpru-sugulasi, keda nii tihti ei kohta. Inspireerivate inimestega suhtlemine annab teile mõlemale uut energiat ja mõtteainet pikemaks!

Vihmase ilmaga nautige üksteise lähedust ja raamatute lugemist! Foto: Toa Heftiba/Unsplash

11. Tehke trenni! Ujuge järves, jookske metsas või võtke ette üks pikem jalgrattasõit – koos treenimine on suurepärane võimalus kaks head asja ühendada.

12. Nautige rannailma! Vedelege koos liival, mängige kaarte või sulgpalli, lugege, vestelge, sõitke SUPilauaga, sööge jäätist – tulemuseks on mõnus päev, mis laeb teie mõlema akusid.

13. Õppige midagi uut! On selleks siis lohesurf, ratsutamine, tennis või mõni kihvt lauamäng – koos millegi uue avastamine lisab põnevust ja liidab teid.

14. Kaisutage! Vihmase ilmaga lugege külg külje kõrval raamatuid või vaadake uuesti ära mõni lemmikfilm ning pärast jagage mõtteid loetu ja vaadatu üle.