Abbott diivan, mille on disaininud Argo Tamm, on nüüd saadaval "Green label" seerias.Foto: Sotrend
Sisustus
19. juuli 2019, 09:43

Diivan, mis on valminud kangajääkidest (2)

Kogu maailm liigub üha enam rohelise mõtteviisis suunas. Järjest rohkem mõtlevad jätkusuutlikusele ja mööbli pikaealisusele ka mööbltootjad. Eestis on saadaval juba mõnda aega taaskasutatavatest materjalidest valminud tooted, mõeldes siin disainerite toodangust nagu seda teevad juba aastaid Reet Aus, Bio[loogiline]kell jne. "Roheline mööbel" on olnud alati populaarne, kuid nüüd saab "Green label" seeriast endale ka valida unikaalse diivani. 

“Meile on oluline, et meie tegevused avaldaksid minimaalset mõju keskkonnale. Seetõttu kasutame kangajääke äraviskamise asemel salongi näidisdiivanite katmiseks. Väiksemate kangajääkide kasutamiseks oleme lisanud oma tootevalikkusse padjad ja tumbad,” ütleb Softrendi tegevjuht Joonatan Vinkel. Seega on nüüd nende diivan Abbott samuti „Green label“ seerias. 

Pehme mööbli eluiga aitab pikendada võimalus diivanite ja voodite kattematerjali vahetada. „Me tahame luua tooteid, mida saaks kasutada pikka aega. Nii ei pea uut voodit või diivanit soetama, kui värvist tüdined või kangas kasutuse käigus kulub, vaid saame lihtsalt kanga ära vahetada,” lisab ta.

Allikas: Softend