FORMÉS loomingFoto: FORMÉS
Sisustus
1. august 2019, 06:19

Narva moebränd FORMÉS teeb Euroopas ilma! (1)

Populaarne Ameerika-Briti moeajakiri DOCUMENT avaldas mõni aeg tagasi elektroonilises väljaandes artikli uuest Eesti moebrändist, mis kannab nime FORMÉS. Tegemist on Creative Narva arendusprogrammi vilistlasega, kes pälvis maailma tähelepanu just oma debüütkollektsioonile „I am Real”.

FORMÉS esitles oma debüütkollektsiooni tänavusel Narva Loomeinkubaatori OBJEKT ja Tallinna Loomeinkubaatori koostöös korraldatud Creative Narva programmi finaaletendusel. Just seal jäi looming silma ka moeajakirja DOCUMENT kohalolnud toimetaja Alice Lefons. Tema kutsuski FORMÉSi intervjuule ja fotosessioonile Londonisse, vahendab elustiili ja moe portaal Portail.

„Loomulikult on sellise auväärse moeväljaande nagu DOCUMENT ja ka isiklikult Alice Lefonsi tähelepanu meile suureks auks. Töö käigus märkis Alice, et moekollektsiooni idee – inimeste enesemääramise teekond nõukogude pärandiga piirialadel – on 2019. aasta maailma moeideede seas uudne ja seega asjakohane,” kommenteeris FORMÉSi tegevjuht Maria Ossipovski Portailile.

Ajakirja DOCUMENT täispikka artiklit saab lugeda siit.