Simple DayFoto: Kodukiri
Kodu ja Aed
2. august 2019, 10:44

Suvi pole kaugeltki läbi! 5 ägedat suveterrassi, mida sel aastal kindlasti külastada võiks!

Isegi kui kuumalaine on möödunud, tasub ikkagi mõnusalt terrassil head külma jooki toredate sõprade seltskonnas nautida. Lihtsalt juttu ajada, tööd teha või kaugusesse vaadates mõtiskleda. Lastega või üksi, suurema seltskonnaga või sõbrannaga kahekesi, anname teile soovituseks viis mõnusamat terrassi, mida veel sel suvel külastada soovitame.

1. Simple Day Pärnus

Pärast päevatööd Pärnu rannas või mõnusat möllu vees on see üks ägedamaid väikesi kohti Pärnus. Julgelt tunnistan, et linna parim kohv ja eriti maitsev jääkohv, söögi ja joogipoolist ka pere väikestele. Õueala mõnusad lesilad ja kerge varjuline terrass on just see koht, kus Supeluse tänava ääres enne koju jõudmist väike peatus teha. 

Simple Day Foto: Piret Tali

2. Fotografiska katuseterrass Tallinnas

Selle suve kõige ägedam hoone ja terrass Tallinnas. Vaated linnale, mida sa iial ei unusta, on selle katuse pärl. Põnevad toidud ja maitsvad kokteilid, muidu kihavas Telliskivi Loomelinnakus, annavad veel omamoodi boonuse. Parim paik kohtumisteks ja õhtu nautimiseks. 

Fotogafiska Restoran

3. Suveterrass Tallinnas

Suveterrass on tõesti Tallinnas see koht, mis toob kokku ägedad inimesed, hea toidu, huvitavad joogid, mõnusa vaibi ning aastaringse suve. Mida paremat sa oskad veel soovida. Ilus interjöör räägib iseenda eest.

Suveterrass Foto: Margot Jakobson



4. Rohelise maja kohvik Viljandi

Viljandi Rohelise maja kohvik on linna üks mõnusamaid hoove ja pelgupaiku nii kuuma suve, kui vihmapilvede eest. Hea toit ja mõnus rahu sealses õues annab võimaluse arvutiga tööd nokitseda, aga ka sõpradega jutustada või kellegagi koos vaikida. Ilus, kodune ja armas paik Viljandi südames.

Rohelise maja kohvik Foto: Kodukiri

5. Restoran Hõlm Tartus

See on kindlasti klass omaette, mida tasub kogeda. Hõlm on restoran, mis kuulub restorane koondava gastronoomia teejuhi White Guide Nordic 2017 valikul Põhjamaade parimate restoranide hulka. Eriliseks muudab restorani avatud köök, mis kaotab piirid külalise ja köögi vahel ning annab kõigile võimaluse nautida võrratut kokakunsti. Mõnus suveterass on oma asukohalt võrratu, olles korraga kõikide teede ristumiskohas ja samas veidi eemal suuremat linnakärast. Toomemäe jalutuskäik, vanalinn ja Ülikool on siit kõik vaid kiviviske kaugusel.

Restoran Hõlm Foto: Restoran Hõlm