Miley CyrusFoto: AFP/Scanpix
Inimesed
12. august 2019, 09:31

Kiire tüdruk! Miley Cyrus musitas vaid paar tundi pärast lahutusuudist uue kallimaga (11)

Nädalavahetusel teatasid Miley Cyrus ja Liam Hemsworth, et on otsustanud lahutada oma vähem kui aasta kestnud abielu. Vaid mõni tund pärast teadet nähti Mileyt juba rannas uue kallimaga musitamas, vahendab Mirror. Sedapuhku naisega!

Cyrus nautis Como järve ääres sõbranna Kaitlynn Carteri seltsi - naised võtsid päikest ja musitasid pidevalt.  

Miley tunnistas juulis antud intervjuus, et kuigi ta on Liamiga abielus, tunneb ta siiski naiste vastu seksuaalset tõmmet. 

Kaitlynn Carteri eksmees Brody Jenner võttis aga Miley ja Kaitlynni piltide teemal sõna. "Hoidke alt. Pildid minust ja Liamist rannas käest kinni hoidmas, tulevad peagi," kommenteeris mees, kui pildid avalikuks said. Muidugi ei jätnud Miley seda nii ja kirjutas vastu: "Mine tee oma autos väike uinak ja jahtu maha."

Brody ja Kaitlynn läksid lahku sel kuul. 

Allikas ütles väljaandele People, et Miley ja Liamiga lähedastele inimestele ei tulnud nende lahkuminek üllatusena. "Pärast seda, kui nad taas koos hakkasid olema, arvasid kõik, et nad on perfektne paar, kuid neil oli siiski palju probleeme. Nad ei olnud paljude asjade suhtes, mis suhet töös hoiavad samal lehel. See ei ole üllatav."

Vaata pilte Mileyst ja Kaitlynnist SIIT