Sisustus
29. august 2019, 10:55

10 Kodukirja lemmikut IKEA Eesti e-poest!

Tänasest on terve Eesti IKEA poolt vallutatud. Kogu inspiratsiooni, vaata tooteid ning telli e-poest. Kodukiri tegi oma esimese valiku, mida ta kodusest IKEAst hangiks!

1. Messinguvärvi laualamp Barometer

(hind 35.99 €)

Klassikaline laualamp, mis sobib igasse koju.

2. Vaip Ibsted

(hind 11.99 €)

Sobib hästi elutuppa või rõdule. Hea leid skandinaavialikku stiili armastavasse elamisse. 

3. Lixhut riiulid

(hind 130 €)

Kui soovid tuppa veidi värvi, siis need punased, rohelised, hallid ja oraanžid moodulkapid on just sinu jaoks loodud. Kasuta koos või lahus, kuidas paremaks pead.

4. Lasjön lahedad dušikardinad

(hind alates 6.99 €)

Mõnusad lapselikud ja samas värvikirevad kardinad sobivad nii hipilikumasse kodusse või rõõmsasse suvekoju. Miks mitte ka väliduši ette?

5. IKEA dekoratiivpadjad

(Hind vahemikus 2-20 €)

Mõnusad väolesed ja värvikirevad või suured ja tagasihoidlikud. Erineva kuju ja erineva stiili ning mustriga dekoratiivpadjad on kindlasti üks IKEA hitt.

6. Kvistbro abilaud

(Hind 24.99 €)

See õhuline korviga abilaud sobib nii tuppa kui õue, esikusse kui kööki. Multifunktsionaalne abilaud annab võimaluse kasutada korvi panipaigana ja plaati lauana. See võib olla öökapi asendus magamistoas, aga samas ka sinu isiklik väike raamaturiiul.

7. Kallax riiulite süsteem

(Hind alates 38.99 €)

Kui seda IKEA eriti funktsionaalset ja ägedat seinariiulit sinu kodus veel ei ole, siis on viimane aeg see endale soetada. Moodulriiuli abiga annab kuubikutest kokku panna kogu seina katva süsteemi või luua õhulisi vahesinu. Ole vaid ise loominguline ja leidlik. 

8. Lambivarjud Krusning

(Hind 8.99 €)

IKEAst saad osta mitmed asjad juppide kujul kokku. Suur valik on seal mõnusaid lambivarjusid, mis sobivad erinevatesse ruumidesse erinevatel hetkedel. Võta või mitu ja vaheta iga päev.

9. Busbasse raamatutugi

(Hind 2.79 €)

Sobib ideaalselt seinale kinnitatavate riiulite juurde raamatuid ja pabereid toetama.

10. Poäng tugitool on ajatu IKEA klassika

(Hind 59-129 €)

See on samuti läbi ajaloo üks populaarsemaid IKEA tooteid. Mugav ja stiilne tugitool, mis sobib erinevate kanga- ja raamivärvide tõttu igasse ruumi ja leiab koha õiges kodus.