Parim kingitus on see, mis on ajatu ning kestab kaua.Foto: Giftpundits.com / Pexels
Nipid
16. juuni 2020, 18:59

4 veenvat põhjust, miks koostada pulmakülalistele kinginimekiri (7)

Ükskõik kas tegemist on siis pulmade, juubeli või soolaleivapeoga, kerkib igal juhul üles igivana küsimus: mida kinkida? Selleks, et sinu külalised ei peaks selle üle pead murdma ning et kodu ei oleks pärast pidu soovimatut träni täis, koosta külalistele spikriks kinginimekiri.

Kui üldjuhul on traditsiooniks saanud, et pruutpaarile kingitakse erineva panusega ümbrik näiteks oma kodu soetamiseks või mesinädalatele sõitmiseks, siis kinginimekiri annab teile võimaluse välja valida just need esemed, mida endaga pulmapäevast abiellu kaasa viia. See annab ka külalistele kindlust, et nad kingivad teile just selle eseme, mida ootate.

Kinginimekirja koostamisel pidage meeles:

  • Leppige kokku. Oluline on kõigepealt omavahel kokku leppida, milliseid esemeid te oma külalistelt saada soovite. Pidage silmas mõlema soove ning leidke asju, mis täidaks nii teie mõlema unistusi kui ka ühiseid vaateid esemetest, mis hiljem näiteks teie kodu hakkavad kaunistama.
  • Mitmekesine hinnavahemik. Et teie külalised ei peaks tundma ennast halvasti, kui ei jõua teile mitmesajaeurost disainvaasi kinkida, siis valige esemeid, mis oleks võimalikult erinevas hinnaklassis. Nii leiab iga külaline just oma rahakotile sobivaima kingituse.
  • Kontrollige vahetus- või tagastusvõimalusi. Isegi kui olete omavahel eelnevalt kokku leppinud, võivad eelistused ajas muutuda. Mõni värv võib osutuda mittesobivaks või mõni ese siiski mitte nii praktiliseks. Sel juhul on hea, kui teate kaupluse või e-poe vahetus- ja tagastustingimusi.
  • Varakult valmis! Koostage kinginimekiri võimalikult varakult enne pulmi. Nii ei pea te ise äreval pulmaeelsel ajal selle peale mõtlema ning ka külalised saavad oma ostud aegsasti ära teha.

Parim kingitus on see, mis ...

... on ajatu ning kestab kaua.
... sobitub teie elustiiliga.
... leiab igapäevaselt kasutust.
... on valmistatud just teie kahe jaoks.

Ükskõik kas tegemist on siis pulmade, juubeli või soolaleivapeoga, kerkib igal juhul üles igivana küsimus: mida kinkida? Foto: Wijdan Mq / Unsplash

Kinginimekirja saate koostada näiteks:

Olenevalt sellest, millisel lehel oma kinginimekirja koostate, saate lisada näiteks veebilehe, kust seda osta saab, foto, milline see ese välja näeb, märkmeid näiteks värvi ja suuruse kohta või koguni selle, mitut eset soovite. Külalised saavad omalt poolt ära märkida, millise kingituse nad on valinud, et keegi sama soovi ei kordaks.

Kui kinginimekiri on valmis saanud, saatke info selle kohta oma peokülalistele, et iga külaline saaks valida just talle sobiva kingituse. Ja mis peamine, saate pulmadeks kingitused, mis kõik teie järgnevas kooselus kasutust leiavad!

Allikas: theknot.com