Nipid

4 veenvat põhjust, miks koostada pulmakülalistele kinginimekiri (7)

LISA KOMMENTAAR

14. oktoober 2019, 22:12
Üldse pole vaja midagi viia. Nagunii on aasta pärast lahus ja kes siis seda laga koristab. Minge kaks kätt taskus, sööge -jooge noorpaari kulul ja tänage pärast äia-ämma väärt maotäie eest.
naine14. oktoober 2019, 12:48
Imelikud kombed, kingitud hobuse suhu ei vaadata- ütleb vanasõna.
lihtne viis21. september 2019, 13:25
Milleks vaevata pead mingi kingituse pärast,tänapäeval on tavaks libistada ümbrikusse vastavalt oma rahakotile mingi summa ja inimesed teavad ise,mida neil vaja on,kõige lihtsam lahendus,olgu see juubel või pulmad,vahet pole.
mis ajast18. september 2019, 15:57
mis ajast on pulmakülaline kohustatud kingi tegema? Sel juhul oleks viisakas ka teatada , millise hinnaga peab kingitus olema. Kui on kehv periood rahakotis, kas ikka peab siis pulma minema.
liigsete asjade vältimiseks koostataksegi see nimekiri,3. oktoober 2019, 20:03
mis ei tähenda, et kingitus sunniviisiline oleks. Tule siis kaks kätt taskus, peaasi et mingit nõukaajal kokkuostetud valgevene kristalli ei too.
pensionär1. september 2019, 13:13
Inimesel peab olema hea meel igast kingitusest ja sellisel moel tahtmine on ebaviisakas. Kes hakkab mul välja pressima kalleid kingitusi, pidutsegu üksi.
3. oktoober 2019, 19:59
Ei sa olla meel hea, kui üleliigseid asju saad. Mis nendega teha? See tekitab liigset muret. Kui nimekiri koostatakse, siis võtad sellest osa, või kingid ümbriku-ülekande vastavalt võimetele. Ei midagi keerulist. Kui keeruline tundub, võid ju üksi pidust välja jääda. Aga tegelikult, kui üht mitte väga jõukat pensionäri kutsutud on, siis hinnatakse seda pensionäri väga palju rohkem mingist asjast, seda eriti EBATARVILIKUST ASJAST.