September on vastandlik – täis õitsemist, pingutamist ja samas elu nautimist. Kõik see on oluline, ära jää ühte faasi kinni.Foto: Daria Shevtsova / Pexels
Uudised
3. september 2019, 05:49

HOROSKOOP | Vaata järele, mida toob septembrikuu sinu tähemärgile!

Septembris on õhus palju värskust. Muutub loodus, jätkatakse kooliteed, jahenev ilm toob teised tegevused ja elutempo. Kui soovid oma elu suunda sättida, on praegu selleks parim aeg, sest teiste tuules on seda lihtsam teha.

NEITSI (24.08–23.09)
Su tervis on kui superinimesel! Liigu, treeni ja naudi seda, et tunned end suurepäraselt, kuid tee seda mõistlikult, siiski endale sobivas rütmis. Oled päikesekiir ka teistele – toetad neid selle kaudu, kes sina oled. Naudi seda aega!

KAALUD (24.09–23.10)
Töös on oodata väga häid edenemisi – ole selleks vaimselt valmis! Teadvusta,
mida tahad saavutada, ja väärtusta enda panust selles. Leia kohti, kus julgelt ka teistele abiks ja suunanäitajaks olla, nii annad osakese endast ka ühiskonda!

SKORPION (24.10–22.11)
Armastus ronib sisse ustest ja akendest! Aeg selleks on küps, nii et ole parem valmis. Nüüd on see aeg aastast, kus saad tunda, et sinu soove toetab kõrgem jõud. Ole täpne ja tea, mida ja milleks soovid, sest vaid läbimõeldud sihid saavad lisatuule tiibadesse.

AMBUR (23.11–21.12)
Nüüd on aeg oma karjääriga tipu poole suunduda, kuid selleks tuleb sihikindlalt vaeva näha! Kas sa teed oma tööd südamega? Kas sa pingutad? Kui mitte, siis võta aega, et pidada plaani ja astuda kohe esimesed sammud. Parim hetk selleks on just nüüd – sa oled seda väärt!

KALJUKITS (22.12–20.01)
Eesmärgid seatud? Ega sa töösihte unustanud? Tead, mida tahad? Siis astu selle nimel iga päev samme ja näed, kuidas unistused hakkavad ka ise sinu poole liikuma. Kui vajad puhkust, mine loodusesse, ja siis pane täiega edasi!

VEEVALAJA (21.01–19.02)
Oled hästi õppinud ja tööl säranud, kuid nüüd on aeg panustada sinna täisenergia, et peagi võtta vastu teenitud tunnustus. Jälgi kogu aeg, et teeksid
iseenda jaoks õiget asja, sea suunda ja jätka samamoodi – ikka võimsalt!

KALAD (20.02–20.03)
Armastus õitseb sinu sees ja ümber, tunned, et oled armastatud ja hoitud. Luba
see tunne sügavale enda sisse. Kõik mured lahenevad, kui usaldad ennast ja teisi! Kui vajad lisafinantse, siis tea, et lähedastelt saad alati abi. Siiski ära selle peale looda, tekita hoopis tööga endale tagala.

JÄÄR (21.03–20.04)
Naera, naudi, ela – sel kuul ootab sind vilgas sotsiaalelu! Emotsioonid on tasakaalus, tervis suurepärane, elu kui lill. Kasuta universumi jõud ära ja mõtle, mida sa elus praegu kõige rohkem soovid. Vii see just nüüd ellu!

SÕNN (21.04–21.05)
Tuleb väljakutsete kuu. Kui tunned, et toetust on vähe, võta mõni hetk iseendale ja küsi, mida sa tegelikult selles olukorras soovid. Tea, et tähtede seatud testid ja eksamid elus on selleks, et suunata sind arenema.

KAKSIKUD (22.05–21.06)
Sel kuul võta julgelt vastu tugi, mida sulle pakutakse – see aitab sind edasi nii isiklikus elus kui ka tööl. Pere võib olla julgelt praegu esikohal, leia aga aega ka iseendale. Kui vahepeal tundub raske, siis tea, et oled kõrgemalt kogu aeg toetatud, kuni tegutsed oma sisetunde järgi.

VÄHK (22.06–23.07)
Võid sattuda rahalisse kitsikusse, kuid kasuta nüüd oma tagavara. Edaspidiseks aga tee plaan, kuidas veel rohkem koguda ja investeerida. Proovides teha oma lähedasi õnnelikuks, mõtle, mis on sinu motiiv selles. Sinu õnn algab siiski sinu seest!

LÕVI (24.07–23.08)
Kõik need õppe tunnid, mille oled kõrvale pannud, tuleb nüüd ikka ära õppida! Loe raamatuid, vestle endast targematega – su mõtete avardumine on väga soositud. Sinu energiatase ja meeleseisundki toetavad uusi tõdesid. Naudi, et
suudad ja oskad viia end elus edasi!

Mõtle sellele, ja su elu muutub paremaks!

  • September on vastandlik – täis õitsemist, pingutamist ja samas elu nautimist. Kõik see on oluline, ära jää ühte faasi kinni.
  • Ka teenides teiste huve ja heaolu, teadvusta, et see, mida teed, teed ikkagi iseenda heaks ning enda jaoks. Sul on seda mingil põhjusel vaja.
  • Sina oled oma maailma kese. Soov muutuseks algab sinu seest ehk kui sa midagi soovid, pane plaan paika ja alusta sinnapoole liikumist kohe!

MArissa Ra ehk Maris Saar (32) on hüpnoterapeut, life coach ja kirglik
motivatsioonikoolitaja. Horoskoopide koostamine on talle enesearengus väärikas täpp i-le – nii annab ta inimestele võimaluse end kõrvalt vaadata, et kõik saaksid nautida elu täiel rinnal.

Vaata lisa: ToelineMina.ee