VANNITUBA,Foto: HELIN LOIK-TOMSON
Sisustus
3. september 2019, 10:19

Just need on parimad toonid, mis sobivad vannituppa!

Olgem ausad, õige vannitoa tooni valimine võib olla keeruline. Mõni teeb ruumi väikeseks, teiselt paistavad veepritsmed, hambapasta ja seebi jäljed kohe välja, kolmanda pealt jääb näha katlakivi.  Samas on hulk imelisi toone, mis sobivad ideaalselt vannituppa, hoolimata selle suurusest või avarusest. Õige varjund võib anda hoopis uue ilme ja muuta ruumi täielikult. Siin mõned toonivalikud.

Hall ja tema varjundid

Ole musta ja halli värvi kasutamisel julge. Vannitoas on ideaalsed nii tumedad, kui ka helehallid seinad. Must aktsent võib anda ruumile täielikult uue ilme. Kui sul juhtub vannitoas olema aken, siis üks tume sein suure aknaga sobib ideaalselt.

Lisa üks punane värvilaik

Punane või mitte! Loomulikult punane! See elu värv, annab erksa olemise ja sära igasse vannituppa. Kogu elutuba ehk punaseks värvima ei pea, aga miks mitte vannituba. Proovi näiteks teha kõrgema laega vannitoa puhul ülemine pool seinast punaseks ja liistuga eraldatuna alumine osa heledaks. Rõõmus ja särav vannituba on garanteeritud.

Flirid roosaga!

Selle allpool välja toodud vannitoa omanik ei olnud kindlasti häbelik, kui nii mõnusa erkroosa tooni tuppa tõi. Beebiroosa võib olla vannitoas väga šikk.

Alati sobib sinine!

Ookeani sinine, türkiis, pilvesinine jne. Sinist kasutades ei eksi sa kunagi. Sinise kõrval hakkavad hästi tööle kõik teised värvitoonid. Naturaalne puit ja sinised seinad sobivad imeliselt.

Ütle kollasele tere!

Ka särtsakas kollane toon vannitoas mõjub igal hommikul kui särav päikene, sadagu siis väljas rahet või lund. Kollane on värv, mis armastab enda kõrval ka teisi toone, seega katseta julgesti. 


Vaata veel kauneid vannitubasid Aartment Therapy lehelt.