Poppy Delevingne. Foto: H&M Home
Inimesed
4. september 2019, 09:12

Briti näitleja, modell ja stiili-ikoon Poppy Delevingne on tuntud brändi tänavune staar

Tuntud naise eklektiline ja värvikas pesa pakub tõeliselt palju inspiratsiooni ja on imeliseks taustaks H&M HOME’i esemetele. „Kodus…” kampaania lansseeritakse ja uued tooted jõuavad kauplustesse ning e-poodi 15. augustil.

Poppy Delevingne’i šikk ja selge stiil kandub filmi- ja moemaailmast tema elegantsesse kodusse Lääne-Londonis, mis on täis päikesesära, värve, mustreid ja mõnusaid tekstuure. H&M HOME’i uue kollektsiooni metsarohelised ja maalähedased toonid sobivad imehästi nii tema kööki kui magamistuppa nagu ka messingist aksessuaarid ja pehmed tuhmroosad ja seenhallid tekstiilesemed. Stilistika meeleolu on glamuurne, eklektiline, lõbus, väljapeetud ning tõeliselt moderne.

„Kodu tähendab enda ümbritsemist asjadega, mis sulle meeldivad. Leidsin seoses H&M HOME’i kampaaniaga palju armumist väärivaid esemeid ja mul on selle üle tõeliselt hea meel. Mulle valmistas rõõmu teha kööstööd  populaarsust koguva interjööribrändiga, mille valikus on tohutult stiile, sest mulle meeldib omavahel väga erinevaid tekstuure, pindu ja värve kombineerida,” jutustab Poppy Delevingne.

„Minu jaoks on alati põnev näha, kuidas H&M HOMEi tooted sobituvad päris elukeskkondadesse. Poppy majja astumine ei erinenud sellesosas karvavõrdki. Tema isiklik stiil on lustakas. Eriti meeldib talle mängida värviga, millest annab tunnistust iga tuba. Kampaania pildistamine Poppy’ga tema enda kodus tundus väga loomulik, seda nii esteetilisest kui inspiratsiooni vaatepunktist lähtudes,” seletab H&M HOME’i turundus- ja kommunikatsioonijuht Camilla Henriksson.