V-kaelus sobib paljudele kehatüüpidele, muutes need visuaalselt saledamaks.Foto: Zoltan Tasi / Unsplash
Nipid
4. september 2019, 21:47

Pulmakleidi spikker: millist kaelust eelistada? (4)

Erinevate pulmakleidi tegumoodide vahel on tõeliselt raske valida. Aitame sul sellega algust teha, tuues välja kleidi juures ühe olulisema detaili – kaeluse. Nii on sul lihtsam valida just selline, milles tunned ennast mugavalt ja kaunilt.

V-kaelus paljastab seksikalt kaela ja dekoltee. See sobib paljudele kehatüüpidele, muutes need visuaalselt saledamaks. Samas võiksid seda kaelusetüüpi vältida väiksema rinnaga pruudid, sest see muudab rinna veelgi lamedamaks. Enamasti on V-kaelusega kleitidel õlapaelad või pikad varrukad.

V-kaelus sobib paljudele kehatüüpidele, muutes need visuaalselt saledamaks. Foto: Zoltan Tasi / Unsplash

Kõrge kaelus, mida rinnakul katab pits, mõjub tagasihoidlikult ja elegantselt. Sellise kleidi puhul võib lubada näiteks paljastavat seljaosa.

Kõrge kaelus, mida rinnakul katab pits, mõjub tagasihoidlikult ja elegantselt. Foto: Mihai Stefan Photography / Pexels

Sirge kaeluse puhul on õlad kergelt kaetud, jättes dekoltee avatuks. Kleidi pihikuosa võib olla nii pitsist kui läbipaistmatust kangast. Seda tüüpi kaelusega kleiti kandis oma kuninglikel pulmadel Sussexi hertsoginna Meghan.

Sirge kaeluse puhul on õlad kergelt kaetud, jättes dekoltee avatuks. Foto: Anastasiya Lobanovskaya / Pexels

Illusioon on sügava dekolteega kaelus, millel on peal läbipaistvast kangast kõrgem kaelus. Selline kleit võib olla nii õlapaeltega kui ka väikeste õlgu paljastavate varrukatega.

Illusioon on sügava dekolteega kaelus, millel on peal läbipaistvast kangast kõrgem kaelus. Foto: Daria Rem / Pexels

Südamekujuline kaelus on paljude romantikat armastavate pruutide lemmik. Selle ülemine äär järgib kumerate kaartena rinna kuju, rõhutades dekolteed. Südamekujuline kaelus sobib hästi keskmise ja suurema rinnaga pruudile.

Südamekujuline kaelus sobib hästi keskmise ja suurema rinnaga pruudile. Foto: Scott Webb / Unsplash

Õlapaelteta kleidi pihiku ülemine osa jookseb sirgelt üle rinna ja kaenla alt läbi. Selline kleit sobib neile, kes tahavad välja tuua oma kaunist kaela ja rinnakut. Ettevaatlikud peaksid sellise valikuga olema need pruudid, kel suurem rind või tugevamad käed. Kuna selline pihikuosa ja kaelus ei rõhuta kurve, siis tasuks õlapaelteta kleiti vältida ka väiksema rinnaga naistel. Kindlasti tasub sellist kleiti proovima minnes enne katsetada, ega õlapaelteta kleit liikudes alla ei vaju.

Selline kleit sobib neile, kes tahavad välja tuua oma kaunist kaela ja rinnakut. Foto: Brooke Cagle / Unsplash

Halter-kaelus ehk kaelus, mis on kinnisega kaela ümbert, on lõige, mis sobib neile, kel kaunid õlad. Sellisel pihikuosal võib olla pitsist või sügava dekolteega kaelus. Halter-kaelusega kleidile sobib hästi avar seljaosa.

Halter-kaelus ehk kaelus, mis on kinnisega kaela ümbert, on lõige, mis sobib neile, kel kaunid õlad. Foto: Kyle Roxas / Pexels

Allikad: weddingwire.com, weddingideasmag.com

Telli Nipiraamatu Tee ise sarja ajakiri Pulmad SIIT!