Korvi sätitud lilled sobivad hästi maalähendases stiilis üritusele.Foto: Lizzie / Unsplash
Nipid
6. september 2019, 20:29

9 kaunist ideed, kuidas sättida kingituseks toodud lilled

Pulmadeks ja juubeliks toodud lillesülemid tasub juba üritusepaigas ilusti sättida, sest nii muutuvad need justkui dekoratsioonielemendiks. Seega tasub juba varem mõelda, milline stiil üritusega sobib ja kuidas tahetakse lilli eksponeerida.

Punutud korv
Kuna lilled peaksid õhtu jooksul siiski vett saama, siis tasub korvi panna veega täidetud purgid. Korv tasub vooderdada seest kile või veekindla kangaga, et ümber läinud vaasist vesi põrandat või lauda ei rikuks.

Korvi sätitud lilled sobivad hästi maalähendases stiilis üritusele. Foto: Lizzie / Unsplash

Armas kann
Kasuta vaaside asemel hoopis armsaid kanne, kuhu sättida erinevad lõikelilli. Juhul kui kasutad väga vanasid plekk-kanne, siis tee enne kindlaks, et need ei leki.

Pastelsetes toonides plekkkannud muudavad peopaiga eriti romantiliseks. Foto: Leonardo Wong / Unsplash

Vaasiks sobib ka ämber
Vanamoodne plekist ämber on eriti praktiline, sest mahutab palju lilli. See sobib ka õueüritusele, sest pole vaja karta purunemist.

Ämber on hea valik, kuhu lilled panna. Foto: Annie Spratt / Unsplash

Pitsiga kaunistatud purgid
Kogu juba varakult kokku kõik majapidamisse kogunevad purgid. Kleebi nende ümber kaunis pitspael, efektse mustriga kangas või paber ning uhke vaas ongi valmis.

Vali purgi kaunistamiseks üldise peokujundusega kokku sobiv kangas või pits. Foto: Pedro Lopes / Unsplash

Taluvaasid
Rustikaalsed vaasid sobivad hästi romantilisse pulma. Säti väiksemad laudadele ning suuremad ruumi äärtesse.

Kaunid ja romantilised keraamilised vaasid ei jäta lilli varju. Foto: Annie Spratt / Unsplash

Plekkvann
Kaunistustega plekkvann on vahva idee, kuhu suurema külaliste arvuga üritusel lilled sättida. Sellisel juhul pole vaja muretseda, kuidas lilled vaasidesse panna või et need suuremas sagimises ümber ei läheks.

Kui ootad külalistelt palju lilli, siis sobib nende hoidmiseks hästi plekkvann. Foto: Roman Kraft / Unsplash

Lihtsad klaasvaasid
Minimalistliku stiiliga peopaika sobivad erinevad klaasvaasid ja -pudelid. Neid võib sättida nii puhvetilauale kui aknalaudadele kaunistuseks.

Lille ilu tuleb lihtsas klaasvaasis eriti hästi esile. Foto: Annie Spratt / Unsplash

HEA IDEE!
Palju sarnaseid lilli koos
Kui sooviks on peopaik kaunistada ühes toonis või ühte sorti lilledega, siis tasub see juba kutsele kirja panna. Nii teavad külalised täpselt, milliseid lilli kutsuja soovib.

Telli Nipiraamatu Tee ise sarja ajakiri Pulmad SIIT!

“Pulmad” on praktiline kogumik neile, kel on lähiajal plaanis abielluda. Eelkõige on ajakiri teejuht paaridele, kes tahavad, et nende pulmad oleksid isikupärased, nutikalt korraldatud ning mõistliku eelarvega. Juhendame, kuidas ilma liigse stressi ja hiigelkuludeta saavutada täiesti erilised pulmad, kihlumisest mesinädalateni. Foto: Nipiraamat