NothelFoto: Patrik Tamm
Sisustus
19. september 2019, 12:55

GALERII | Tallinnas avati linna kõige uuenduslikum hotell Nothel (9)

Tallinna Pärnu mnt 17 ajaloolises hoones avati hotell Nothel. Uus hotell kutsub inimesi üles jagama mälestusi 1923. aastal ehitatud majast. 

Täna avati Tallinna kesklinnas uudse kontseptsiooniga hotell Nothel, kus hotellitöötajaid asendab moodne nutirakendus ning uksi avab QR-kood. Tänase hotellinduse kõige uuenduslikum sisu peitub aga 1923. aastal ehitatud väärikas majas. Maja valmis esialgsetel andmetel elumajaks, kuid aastate jooksul on seal olnud ka juuksurisalong, notar, lillepood ning mitmed teised teenusepakkujaid.

Nothel Foto: Patrik Tamm

On teada, et peaaegu 100-aastane maja peidab endas ka põnevamaid lugusid, mille leidmisel nüüd abi palutakse. Hotelli juhataja Maarja-Liis Toomiku sõnul ollakse väga uhked maja uuenduslikkuse üle, kuna sellist hotelli täna Eesti turul ei leidu. Samas tuleks hoida au sees ka hoone algupärast lugu, mida saaks edasi rääkida ka hotelli külastajatele. “Kutsume kõiki, kellel on mälestusi, fotosid või ka lihtsalt vihjeid sellest majast, meile neid jagama. Olen kindel, et see lugu pakuks huvi ka meie kirjutele külalistele,” lisas Toomik.

Nothel Foto: Patrik Tamm

Uus hotell Nothel on mõeldud uuendusi armastavale ja mugavust hindavale inimestele, kes soovivad ennast laadida vaikses ning koduses keskkonnas keset linnamelu. Külastaja saab internetis registreerides endale unikaalse QR-koodi, mis avab kohale jõudes kõik vajalikud uksed. Seetõttu puudub hotellidele omane retseptsioon ning külastajad saavad sisse-ja välja kiirelt ja mugavalt. 

Nothel Foto: Patrik Tamm