Võta enne uut töönädalat aega iseendale. Foto: John Canelis/ Unsplash
Nipid
13. oktoober 2019, 10:00

Tänu nendele nippidele tuleb sul edukas nädal

Selleks, et esmaspäeval algaks uus töönädal rõõmsalt ja edukalt, on hea teha väike häälestus juba pühapäeval. Jagame häid nippe, mida järgides tuleb sul parem nädal.
  • Planeeri nädala toidukorrad ette. Olenemata sellest, kas patustasite möödunud nädalal või toitusite tervislikult, on teil homsest võimalus alustada puhtalt lehelt. Lisaks aitab selline planeerimine kõvasti aega ja raha kokku hoida. Otsige ideid ja inspiratsiooni retseptideks kokaraamatutest või internetist. Käi poes, osta toiduained ära ja tee nii palju toitu kui võimalik valmis ette. Häid ideid leiad ka SIIT
  • Mõelge oma nädala riietused läbi. Vaadake, milline ilm on tulemas ja otsige kapist välja riided, mida soovite uuel nädalal kanda. Triikige need sirgeks ja sobitage aksessuaarid juurde. See aitab vältida seda, et hommikul läheb riideid valides kiireks või mõni lemmik rõivaese on kogemata ikka pesukorvis kükitamas.
  • Tehke kokkuvõte möödunud nädalast. Selleks, et uus nädal tuleks veel edukam, kui eelmine, on hea teha kokkuvõte möödunud nädalast. Küsige endalt, mis läks möödunud nädalal hästi ja mis halvasti; milliseid tegevusi ma nautisin ja mis oleks võinud teisiti olla; mida ma möödunud nädalal õppisin; kas ma oleksin saanud oma aega paremini ära kasutada. See on hea võimalus tunnustada end kordaminekute eest ja mõelda, mida saaks paremini teha.
  • Planeerige uut nädalat. Looge algavaks nädalaks plaan ja seadke eesmärgid esitades endale küsimused:

- Mis on kolm kõige tähtsamat asja, mida ma pean algaval nädalal valmis saama?

- Mida pean tegema, et täita oma eesmärgid? 

- Millised on algava nädala kohtumised ja kellega pean ühendust võtma?

- Kuidas saaksin sellel nädalal vähem stressi tunda või tekitada? 

  • Ja nüüd võta aega endale. Pärast möödunud nädala analüüsimist ja uue nädala planeerimist võta aega tõeliseks naudinguks. Häid ideid, kuidas lasta end lõdvaks:

- Mine kuuma vanni.

- Kosuta oma nahka mõne mõnusa maskiga

- Viibi looduses.

- Loe head raamatut. 

- Veeda aega pere ja sõpradega. 

- Ole koos oma lemmikutega.

Oma lemmikutega koosolemine mõjub rahustavalt ja lõõgastavalt. Foto: freestocks.org / Unsplash

Allikas: Daringtolivefully.com/sunday-habits