Video autorile meeldib puhtus ja tühjus tubades ning riiulitel ning selle saavutamiseks on ta loobunud paljude asjade soetamisest. Foto: Hutomo Abrianto / Unsplash
Tee ise
21. september 2019, 07:28

VIDEO | Minimalist soovitab: 10 asja, mida ära enam kunagi poest osta

Minimalismi poole kaldujad võivad paljuski video looja Veraga nõustuda. Ka talle meeldib puhtus ja tühjus tubades ning riiulitel ning selle saavutamiseks on ta loobunud paljude asjade soetamisest oma koju. Vaata videost, mis need on!

Kunst seinal
Esialgu võivad valged seinad tunduda liiga tühjad ja seetõttu kinnitame seintele maale, joonistusi ja pilte. Pikapeale me neid enam ei märka need muutuvad ruumides koormavaks. Tühjad seinad on head taustad taimedele jms.

Erilised peoriided
Kui lähed pulma, juubelile või mõnele muule pidulikule sündmusele, mis nõuab justkui väga erilisi riideid, siis loobu uute ostmisest. Proovi leida garderoobist midagi sobivat ja kaunista see ehetega.

Aksessuaarid koju
Poes näevad nõud ja kodukaunistuselemendid välja väga ilusad, sest on sel moel gruppidesse paigutatud, et need näeksid välja just nii kaunid, et ostma tõmbaksid. Imetle neid poes, aga ära koju osta.

Kõik ebamugav
Kõrged kontsad, kortsuvad riided ja vööd on Vera meelest ebamugavad. Võibolla tunned sina ennast halvasti hoopis seelikut või kaabut kandes. Neid pole vaja koju varuda vaid seetõttu, et neid poe vaateaknal märkasid.

Suveniirid
Reisil tehtud fotod on piisavalt head suveniirid. Muud ei olegi vaja!

Kas ikka on igalt reisilt mõnda suveniiri vaja osta?! Foto: Rodion Kutsaev / Unsplash

Toit, mis paneb sind end halvasti tundma
Peamiselt just rasvane kiirtoit või maiustused maitsevad küll hästi, aga ei ole üldse tervislikud ega mõju ka su figuurile hästi.

Ehted
Eriti just odavad ehted, mis peavad vastu vaid ühe hooaja. Sorteeri oma ehted ja viska minema kõik värvi minetanud odavad ehted ja ära neid enam juurde osta.

Joogid, mida saab ise teha
Kohvikus vahuse piimakohvi ostmine on õigustatud, aga teekotikesega kuum vesi on kolme euro eest liiga kallis väljaminek. Valmista tee kodus ja võta termosega kaasa.

Kilekotid
Kasuta poes käies korduvkasutatavaid kotte ja riidepoes ära osta poes käies 10 sendiga uut kilekotti.

Kosmeetika, mida on testitud loomadel
Elame ajastul, mil korralikud testid saab ära teha ka loomi vigastamata. Ära osta brände, millel pole peal istuva jänese märki!

Allikas: Youtube