VoodiFoto: Aldo Luud
Sisustus
19. september 2019, 12:27

Kuidas leida endale õige voodi ja madrats? (2)

Tänapäeval ostetakse üha rohkem asju internetist. Voodi aga on küll üks mööbliese, mida ehk peaks enne oma silmaga nägema, kui selle koju tellite. Nii voodi, kui ka madrats on magamise seisukohast üliolulised ja kui selles valikus midagi valesti läheb, on uni pikaks ajaks rikutud. Rave Mööbel  on loonud Hea une ABC: kõik voodid ja madratsid jagunevad neile iseloomulike omaduste alusel kas A-, B- või C-sarja toodeteks.

Kui tead oma eelistusi ja tunned Hea une ABC-d, on õige magamisaseme valik lihtsamast lihtsam!

A - taskukohane ase

A-sarja tooted on inimesele, kes vajab kvaliteetset ja vastupidavat magamisaset, mis oleks samas taskukohane. Selle sarja madratsites ja kušettides on kasutatud klassikalist bonnell-tüüpi vedrustust, kus üksikud vedrud on asetatud ridadesse ja ühendatud spiraalse traadiga. Sarja kuulub ka jenkivoodi ja erinevad kušetid, muuhulgas spetsiaalne topeltvedrustusega kušett. 

B - mõnus ja mugav ase

Kui hindad voodi puhul eelkõige mugavust ja praktilisust, sobivad sulle hästi B-sarja tooted. Selle sarja madratsites ja kušettides on kasutatud pocket-vedrustust, kus kõik vedrud on pakitud eraldi riidest kotikestesse ja toimivad üksteisest sõltumata. Selline ergonoomiline vedrusüsteem jäljendab magaja kehakuju, pakkudes kogu kehale maksimaalset tuge.

C - luksuslik ase

Kui pöörad suurt rõhku kodu sisekujundusele ja vajad efektset voodit, mis oleks samas kuninglikult mugav, leiad endale sobiva magamisaseme C-sarja toodete seast. Selle sarja kušettide, jenkivoodi, madratsite ja kattemadratsite puhul saad ise valida, missugust mööblikangast iga eseme külgedel kasutada. Lisaks saad soovi korral soetada juurde enda valitud kangaga kaetud voodipeatsi, peapadjad, pesukasti, seeliku või dekoratiivpadjad. Erinevaid kombineerimisvõimalusi on väga palju, nii et sobiva magamisaseme leiab nii klassikalise kui modernse interjööri jaoks.

Allikas: Sisustuslusti blogi