Helmeskardin jagab toa kenasti pooleks.Foto: George Gutenberg
Sisustus
23. september 2019, 09:40

VAATA LÄHEMALT! Just need 90ndate sisustuse moeröögatused on nüüd interjööris tagasi!

90ndad on tagasi ja seda täiel rinnal! Üha rohkem näeb 90ndate stiili tänavapildis ja riietuses, kuid 90ndad on tagasi ka interjööris. Mõned ägedad detailid, mis korraks ehk ajaloohõlma on jäänud, on taas sisustuskunstnike abil tee kodudesse leidnud. Vaata, kas sinu kodus on need asjad veel alles?



Narmas- ja helmeskardinad

Mäletad veel vingeid pilliroost valmistatud või isegi bambusest tehtud ja välismaalt toodud linnu ning palmipiltidega kardinaid? Või õhkõrnasid nailonribadest uksekatteid? Plastikust, fiibrist või klaashelmestest kardinaid? Nad on tagasi, et jääda. Uksi polegi vaja, kui saad ukseava ette ägeda riba-, narmas- või helmeskardina. Mitte ainult lastetubades vaid ka igal pool mujal.


Punutud mööbel

Kõikvõimalikud korvtoolid, diivanid ja lambid on leidnud tee tagasi kodudesse. Mitte ainult õuemööbli vaid ka sisustuse näol elutubades ja köökides. 


Baldahhiinvoodi

Kõik võimalikud magamisasemed, mille kohal on vari või varikatus on nüüd taas moes. Olgu see kangas või viinerist vike varikatus, sambad ja luksuslikud voodid on taas moes. Kes meist ei tahaks ärgata siidiste kangaste all või uinuda sulepatjade vahel. Nüüd on see võimalus.