Palju õnne kihluse puhul! Foto: Kelly Sikkema / Unsplash
Nipid
13. veebruar 2021, 15:52

Lase sõrmusel kõneleda! 6 erinevat kihlasõrmuse lõiget, mis ütlevad nii mõndagi (1)

Palju õnne kihluse puhul! Kindlasti olete lisaks õnnejoovastusele ka veidi ärevil. Las kihlasõrmuse kivi ennustab, kuidas teie elu kulgeb. Tegu on siiski meelelahutusliku looga, mis ei põhine ühelgi teaduslikul uuringul.

Klassikaliselt ümar lõige

Pruutpaar on traditsioone hindav ja pigem konservatiivne, samas väga kokkuhoidev ja teineteisele truu. Teie abielus on võrdselt ära jagatud kohustused ning paika pandud kaugemad ja lühiajalisemad plaanid. Kogute ühiste eesmärkide jaoks raha ja investeerite üksmeelselt harmoonilisse tulevikku. Teinekord pole aga võimalik kõike ette planeerida, tervitage siis suurenevat peret meeldiva üllatustundega ja nautige ka seda ettearvamatust, mida lapsevanemaks saamine endaga kaasa toob.

Klassikaliselt ümar lõige Foto: Oana Craciun / Unsplash

Emeraldlõige

Hindate kvaliteeti ega pea vahel ka suuremaid kulutusi liigseks, et näidata teineteisele kiindumust ja pühendumust. Olles võrdselt pühendunud nii karjäärile kui ka püsisuhtele, teenite hästi ja investeerite targalt ka oma abielusse. Mõistate, et koos oldud aeg on hindamatu väärtusega ning teineteisele tehtud üllatused aitavad teil argipäeva erilisena hoida. On nii tore, et ka pere loomisel olete võtnud põhimõtteks „Rohkem on uhkem“, ja panustate Eesti iibe kasvu tublisti.

Emeraldlõige Foto: Shelby Deeter / Unsplash

Printsessilõige

Pruudile saab terve abielu kestel osaks hell kohtlemine ja palju tähelepanu, sest tulevane abikaasa pühendab oma elu kaasa soovide täitmisele. Ja miks ei peakski nii eriline naine kogema hellitamist? Pruut oskab samuti niivõrd head
meest vääriliselt hinnata ja koos luuakse elu, mille kõrval kahvatavad ka kõige kaunimad muinaslood. Nii nagu ühes kuninglikus muinasjutus tavaks, ei puudu ka sellest eduloost väikesed printsid ja printsessid, kelle üle võivad lapsevanemad ainult uhkust ja rõõmu tunda.

Printsessilõige Foto: Sweet Ice Cream Photography / Unsplash

Markiislõige

Nii kihlusaeg, pulmapidu kui ka ülejäänud elu on sel paaril täis erilisi ja ägedaid juhtumisi. Tulevik toob jätkuvalt palju põhjuseid end üles lüüa ja üllatunud naerupahvatusega teekonnale asuda. Teile meeldib piire nihutada ja end proovile panna ning selle kõige juures ei hooli te liialt, mida teised arvavad. Peamine on see, et teie üheskoos oleksite õnnelikud. Kindlasti tasub peagi
asuda ka suuremat pereautot otsima, kuhu beebi turvahäll, lemmikloomad, kitarr ja matkatarbed kõik korraga ära mahuvad.

Südamelõige

Et pruutpaar ei häbene oma kirglikku armastust avalikult välja näidata, võib neid veel ka mitme aasta pärast tabada ennastunustavalt tänaval suudlemas või vabaõhukontserdil õrnalt kallistamas. Sel paaril jätkub terve ülejäänud elu silmi ainult teineteisele. Loomulikult on nii ilus armastus ka viljakas perelugu. Väike valge aiaga majake väikelinna kõrvaltänavas on ideaalne koht laste kasvatamiseks ja perefirma alustamiseks.

Südamelõige Foto: Cornelia Ng / Unsplash

Ovaalne lõige

Juhite kogu oma ülejäänud elu kindlameelselt ja harmoonias. Mõlemad hindavad teineteist väga ja üheskoos püüeldakse stabiilsuse ja stressivaba elu poole. Teile on oluline taaskasutus ja nutikad valikud igapäevases elus, nii jääb
teil piisavalt ressurssi, et teha teoks ka tööga seotud pikaajalisi unistusi.
Hindate reisimist ja paigutate säästud pigem elamuste hankimisse kui esemetesse. Ja selle kõige juures olete ehe tõestus, et lapsed ei sega ühegi unistuse täitumist või ümbermaailmareisile minekut.

Ovaalne lõige Foto: Shelby Deeter / Unsplash