Koer mõnusalt puhkamas.Foto: PantherMedia/Scanpix
Lugejakiri
23. september 2019, 10:36

Õnnetu perenaine: 100eurosest voodipesust jäid alles vaid ribad! (39)

„Lubasin endale luksust ja ostsin korra elus eriti hinnalise voodipesu. Tean küll, et ega see tuntud nimi siis nüüd niivõrd paremat und ei paku, aga korra võib ikka ju katsetada. Võin juba ette ära öelda, et keskmises hinnaklassis pesust tõenäoliselt ikkagi ihu vastas mõnusam, aga niivõrd suurt hinnavahet ta nüüd kah väärt pole. Aga see selleks. Jama hoopis selles, et loogiliselt võttes eeldad, et kallim pesu paneb ka kasutamisele ja pesule paremini vastu,“ kirjutab 37aastane Aili.

„Sain oma pesukomplekti kaks korda kasutada ja pesta. Pärast teist pesemist sai voodipesu küll peale pandud, aga siis ootas mind õhtul juba ka ebameeldiv üllatus. Läksime mehega teatrisse ja magamistoa uks jäi lahti,“ selgitab Aili, kellel on kodus chihuahua, kes mõne korra on voodis pahandust teinud.

„Ta ei ole oma hädasid voodisse teinud, aga on hoopis meie tekikotti ja tekki auke närinud. Tobe mõelda, aga ise uskusin, et kallim voodipesu on ka vastupidavam. Isegi ei osanud karta, et kallis voodipesu pisikesele koerale niivõrd kiiresti märklauaks osutub.“

„Seda ei ole võimalik kirjeldada, mis meid koju jõudes ees ootas. Terve voodi ja tuba meenutas nagu kaltsukat, kus keegi vihasena kääridega üle on käinud. Mu hinnalisest voodipesust olid alles vaid ribad ja tükid. Mees sõimas ja mina suutsin vaid nutta. Tüli majas ja mõnus õhtu sai rikutud.“

„Oskan vaid kõigile soovitada, et kalli voodipesu asemel tasub osta mitu paari soodsamat. Saan aru, et koera poleks pidanud tuppa üksi laskma, aga ikka ju eeldad, et kallim toode on tugevam ja vastupidavam. Aga nii see siiski pole,“ jagab Aili kogemustele toetudes nõuandeid.