Citterio 98 söögiriistadFoto: Iittala
Sisustus
26. september 2019, 09:59

Iittala sügiskollektsioon toob fookusesse hubasuse

Iittala uued kujunduselemendid ja lauakaunistused inspireerivad nautima vihmaseid päevi ja pimedaid õhtuid kodusoojuses. Uues sügiskollektsioonis annab sooja luksuslik roosa kuld, kunsti lennutab koju Birds by Toikka ning Raami seeria jätkab sundimatu atmosfääri loomisega. 

1998. aastal tutvustas Iittala Citterio 98 söögiriistade komplekti, millest on 20 aasta jooksul kujunenud tõeline klassika. Citterio 98 eristub oma julge disaini, mati pinna ning tasakaalus proportsioonide poolest. Sel sügishooajal saab Citterio 98 kaetud roosa kullaga. See kaasaegne ja elegantne värv muudab iga söögikorra eriliseks – olgu tegu argipäevase õhtusöögi või lõõgastava brunchiga nädalalõpul.

Citterio 98 söögiriistad Foto: Iittala

Iittala Birds by Toikka seeria on unikaalne kogu klaasist puhutud linnuskulptuuridega, mille iga käsitsi valmistatud tiivuline on oma detailides kordumatu. Sel sügisel liituvad parvega juba vanad tuttavad Butler ja Waiter, kuid seda täiesti uutes värvitoonides. Butler on inspireeritud vanamoodsatest ülemteenritest, kellel on must kuub ja suurepäraselt puhtaks viksitud kingad. Waiter on tema väiksem, kuid mitte vähemtähtsam partner. Waiter järgib hoolega ametiga kaasnevat stiili ning kombestikku: tema juuksed on sätitud ning tema rüht on sirge. Mõlemad härrasmehed naasevad kollektsiooni soojas liivakarva toonis. 

Iittala sööginõude kollektsioon Raami on pärast lansseerimist tänavuse aasta alguses leidnud andunud toetajaskonna. Kollektsiooni filosoofia on luua lauas sundimatu ning kutsuv atmosfäär, mis raamiks koosveedetuid õnnelikke hetki. Raami lauakaunistused kombineerivad värvilise klaasi valge keraamikaga ning lisavad rikkalikkust puitelementidega. Läbipaistvast klaasist põhitoodete lihtsad, kuid elegantsed kujundid ühendavad pingevaba, kuid samas väljapeetud atmosfääri üheks tervikuks vahendab Portail.ee.