Poissmeestepidu on sündmus, kus kindlasti mugavustsoonist välja tulla ja koos midagi uut proovida, sest just see lähendab ja liidab!Foto: Matheus Ferrero/Unsplash
Nipid
26. september 2019, 21:08

PULMAD | 8 ideed rajuks poissmeestepeoks (4)

Millisele meessoo esindajale ei meeldiks, kui kõige paremad sõbrad kokku tulevad ja saab ühe korraliku meestepeo maha pidada? Siiski on korraldajatel tähtis tajuda tulevase peigmehe eelistusi. Kuigi hea maitse piiri ületamine võib esialgu tunduda fun, siis teevad päeva toredaks ikkagi ägedad tegevused, mitte narr kostüüm või suurtes kogustes vägijooki.

1. Parvematk
Kõigepealt mugava matkaparvega mööda Emajõge kulgeda, imelisi vaateid ja sõprade seltsis olemist nautida ning hiljem soojas parvemajas kuuma sauna pugeda – kas poleks lahe? Sobib suurepäraselt just loodusesõbrast peigmehele!

2. Pruulikoja külastus
Populaarsed käsitööõlu degusteerimised võiksid viia suurte ja tuntud pruulikodade asemel hoopis kaunil Juminda poolsaarel mikropruulikoda pidava pereni, kus mekkimist viib läbi õllemeister-peremees isiklikult.

3. Ragbi treening
Kontaktmäng värskes õhus, kus platsil 10 ja enam meest. Sealjuures tugev võistlusmoment, sest kaotada ei taha ju keegi! Eestis veel mitte väga populaarse mänguna on ragbi tõenäoliselt kõigi jaoks ka varem proovimata ja sestap eriliselt põnev!

4. Põgenemistuba
Sobib suurepäraselt väiksemale seltskonnale, kellele meeldib oma võimeid proovile panna. Kui ühest õnnelikust pääsemisest jääb väheks, tehke kohe mitu tükki jutti! 

Poissmeestepidu on sündmus, kus kindlasti mugavustsoonist välja tulla ja koos midagi uut proovida, sest just see lähendab ja liidab! Foto: Matheus Ferrero/Unsplash

5. Paintball
Poisid jäävad ikka poisteks ja millisele poisile siis ei meeldiks sõda mängida? Mängu juurde kuulub ka parasjagu närvikõdi, sest tegelikult ju ei taha keegi valusa laksakaga pihta saada. Vahva tegevus, milles saab harjutada ka sõpradevahelist koostööd. 

6. Kanuumatk telkimisega
Ürgne loodus koos mõnusa füüsilise tegevuse ja kamba sõpradega. Päeva lõpuks väike grill ja lõkkeõhtu, mille jooksul vanu häid aegu meenutada. Kui telgis ööbimine pole just lemmik, saab matka marsruudi finišiks valida ka mõne puhkemaja.

Ürgne loodus koos mõnusa füüsilise tegevuse ja kamba sõpradega on alati hea mõte. Foto: Kimson Doan/Unsplash

7. ATV safari
Looduskaunid kohad, mürisevad mootorid, sõbrad ümberringi ja terake adrenaliini – see võiks olla ju paljude härrasmeeste unistuste päev?

8. Talisuplus
Karastav sportlik tegevus, mida proovida korras tervise ja kaine peaga. Mõnus eneseületus, millest võib äkki kujuneda lausa iganädalane hobi?

Mõistagi ei välista üks teist ja omavahel saate ühendada ka kaks-kolm nimekirjas olnud ideed. Nagu mehed räägivad, siis poissmeestepidu on sündmus, kus kindlasti mugavustsoonist välja tulla ja koos midagi uut proovida, sest just see lähendab ja liidab!

Leia Nipiraamatu Tee ise sarja ajakiri Pulmad hästi varustatud kauplustest!