Marineeritud küüslaugudFoto: Ragne Värk
Toiduuudised
5. oktoober 2019, 06:00

SÜGISMAITSED PURKI | Marineeritud küüslauguküüned

Marineeritud küüslauguküüned on meeldivalt mahedad, seetõttu passivad need hästi erinevate toitude maitsestamiseks.

Marineeritud küüslauguküüned on meeldivalt mahedad, seetõttu passivad need hästi erinevate toitude maitsestamiseks.

Kogus: 300 ml purkValmistamisaeg: 30 minutit

Koori küüslauguküüned. Pane maitseained purgi põhja ja täida purk küüslauguküüntega. Võta võrdses koguses vett ja äädikat, kuumuta keemiseni ja vala purki küüslauguküüntele. Sulge purk kohe kaanega ja pane jahedasse.Alates kolmandast päevast pärast valmistamist on küüslauguküüned söömiseks valmis!

Edasi lugemiseks: