Foto: Laura Nestor Photography
Inimesed
4. november 2019, 10:47

Vaata ja imetle! Fotograaf Laura Nestoril ilmus kalender, mille piltidel on kasutatud „lõuendina“ huuli!

Moe- ja reklaamifotograaf Laura Nestor andis oma stuudio alt välja fotokalendri aastaks 2020, mille piltidel on kasutatud “lõuendina” huuli. Spetsiaalselt kalendri jaoks pildistatud fotodel on make-up-kunstnike abil loodud 13 värvikat fantaasiat, mille keskmeks on huuled ja neid ümbritsev põnev detailne maailm. 
Foto:  (Laura Nestor Photography)

Laura Nestori stiili representeerib otsekohene värvimaailm ning ilu tõlgendamine pop-kunsti joonega, mida kohtab ka värskes kalendris. “Huule motiiv on minu varajasemas loomingus olnud läbiv,” ütleb Laura Nestor. “Ikka ja jälle tuleb see kusagilt eriliselt esile. Otsustasin seda rütmi jätkata ja toota lisaks täiesti uue värske seeria. Mõne lemmiksüžee võtsin kalendrisse ka paari aasta tagusest ajast. Seeriat luues, pöörasin erilist tähelepanu sellele, et kalender oleks sisekujunduses nauditav ja vürtsikas.”

Foto: (Laura Nestor Photography)

Stuudio Laura Nestor Photography 2020 kalendris ei ole kasutatud plastikut, üksnes paberit. “Seega võib öelda, et kalender on kas üleni või pilt haaval hiljem sisekujunduses kasutatav ja säilitatav, pilte võib soovi korral raamida, või siis hoopis tõhusaks ahju süütamise materjaliks kasutada.”

Kalender on eksklusiivselt müügil ainult Telliskivi Loomelinnaku südames asuvas rahvusvahelises fotograafiamekas Fotografiskas.