Jonathan Adleri loomingFoto: H&M Home
Sisustus
11. november 2019, 13:22

GALERII | USA disaineri Jonathan Adleri uus kodusisustuskollektsioon on glamuurne ja veidi ulakas (1)

H&M HOME armastab isiklikust stiilist lähtuvaid ja hästi disainitud kodusid. Brändil on hea meel teada anda esimesest disainikoostööst, seda USA disaineri, keraamiku ja autori Jonathan Adleriga. Kollektsiooni kuulub valik julgeid ja veidi ulakad dekoratiivesemeid – skulptuure, vaase, kandikuid, karpe, aga ka tasse, küünlaid, padjakatteid ja pleede. Esemete kirkad toonid, erksad mustrid ja tugevad aktsendid julgustavad kliente lisama oma ellu glamuuri. Jonathan Adleri ja H&M HOME’i koostöökollektsioon saabub e-poodi müügile juba sellel neljapäeval, 14. novembril.
Jonathan Adleri looming Foto: H&M Home

"H&M HOME’iga koostöö tegemine on olnud kui unenägu. Ma loodan, et inimesed naudivad kollektsiooni sama palju kui mina olen nautinud selle loomist. Üle kõige aga loodan, et võin end nüüd au-rootslaseks kutsuda!" ütles Jonathan Adler.

Modernse, glamuurse ja veidi ulaka esteetika poolest tuntuks saanud Jonathan lõi ettevõtte 1993. aastal New Yorgis. Jonathani loomingu aluseks on kaubamärgile omased hüüdlaused: ,,Me usume, et pole olemas kokkusobimatuid värve”, ,,Me oleme veendunud, et minimalism on tujulangetaja” ja enne kõike muud ,,Kui pärijad ei hakka eseme tõttu kaklema, siis pole mõtet seda valmistada”. Kollektsiooni võtmeks on Jonathani veendumus, et kodu peab inimestele rõõmu valmistama. Kollektsioon keskendubki ennekõike sotsiaalsetele tubadele. Kampaaniapildid võeti üles Adleri enda inspireerivas New Yorgi kodus.

Jonathan Adleri looming Foto: H&M Home

,,Meie esimene disainikoostöö on imeline võimalus jätkata isikliku stiili väljendamise toetamist kodudes ja Jonathan Adler on selleks parim partner. Iga kollektsiooni ese on läbi imbunud tema enneolematust energiast ja kirest. Me oleme tõeliselt elevil, et saame pakkuda klientidele võimalust piiluda Jonathan Adleri maailma,” tõdeb H&Mi peadisainer ja loovjuht Evelina Kravaev Söderberg.

Jonathan Adleri looming Foto: H&M Home