Paljud tarbijad on sattunud olukorda, kus nad on tellinud e-poest www.reset.ee kauba, kuid kaupleja ei suuda seda lubatud aja jooksul tarnida. Foto: Igor Miske / Unsplash
Nipid
12. veebruar 2020, 16:00

Populaarne veebipood Reset.ee sulgeb uksed: kuidas oma kaup või raha veel kätte saada?

Kui 10. veebruaril kirjutas Tarbijakaitse ja Tehnilise Järelevalve Amet oma Facebooki lehel, et neile on laekunud mitmeid pöördumisi tarbijatelt, kes ei saa enam Reset Eesti OÜ-ga telefoni teel kontakti ning ka kontori uksed Tallinnas aadressil Värvi tn 5 on suletud, siis eile teatas Reset Eesti OÜ esindaja TTJA-le, et ettevõte on otsustanud taotleda pankrotimenetluse algatamist.

Kui 10. veebruaril kirjutas Tarbijakaitse ja Tehnilise Järelevalve Amet oma Facebooki lehel, et neile on laekunud mitmeid pöördumisi tarbijatelt, kes ei saa enam Reset Eesti OÜ-ga telefoni teel kontakti ning ka kontori uksed Tallinnas aadressil Värvi tn 5 on suletud, siis eile teatas Reset Eesti OÜ esindaja TTJA-le, et ettevõte on otsustanud taotleda pankrotimenetluse algatamist.

See tähendab, et kui Reset Eesti OÜ pankrotiavalduse esitab, siis on tarbijatel võimalus esitada oma nõue ainult pankrotimenetluse raames, seisab teadaandes.

Edasi lugemiseks: