Foto: Jelena Rudi
Inimesed
11. detsember 2019, 10:11

GALERII I Laura Nestor esitles möödunud nädalal oma 2020.aasta fotokalendrit

Moe- ja reklaamifotograaf Laura Nestor esitles möödunud nädalal oma 2020. aasta fotokalendrit, mis on ideaalne jõulukink moodsa naise kingikotis. Esitlus toimus Fotografiskas. Peale kalendri esitlust jätkus üritus maailmakuulsa Vincent Petersi näituse avamisega.Näituse avamisele saabunud foto- ja sisekujundusehuviliste seas oli fotograafi sõpru, koostööpartnereid ja talendi kauaaegsed austajad. Teiste hulgas saabusid uut kalendrit uudistama Universal Music Baltic juhid Leen Kadakas ja Margus Varusk, moeportaali Portail.ee asutaja Aljona Eesmaa, meigikunstnik Reet Härmat ja Gerda Miller, lauljad Hanna-Liina Võsa ja Maria Listra.Laura Nestor on fotograafina töötanud 20 aastat, tegelenud peamiselt lavastusfotoga, pildistanud lugematul arvul ajakirjade kaanefotosid ja reklaampilte. Laura on koostanud mitmeid isikunäitusi ja on välja andnud  kalendreid ja raamatuid. Laura Nestori stiili representeerib otsekohene värvimaailm ning ilu tõl


Stuudio Laura Nestor Photography 2020 kalendris ei ole kasutatud plastikut, üksnes paberit. Kalender on kas üleni või pilt haaval hiljem sisekujunduses kasutatav ja säilitatav.

Kalendriprojekti naiskonnas oli lisaks Laurale veel meigikunstnik Erle Taklai. Kalendri kujundas Helene Vetik, HMMM Creative Studio. Fotoseeria valmimisele aitasid kaasa ka Eesti parimad modelliagentuurid MJ Models ja AL Model Management.