Jõulud

Põlvest põlve pärandunud pühaderoad 

Kersti Eero, 16. detsember 2019 17:00
Enamike perede jõululaual seisavad verivorstid ja seapraad.   Foto: Teet Malsroos

„Jõulud on traditsioonide aeg, vanad kombed ja klassikalised jõulutoidud loovad just selle õige pühademeeleolu ja muudavad jõulud meie peres meeldejäävaks,“ ütleb kirglik kokkaja ja 12 kokaraamatu autor Margit Mikk-Sokk. Aastate eest juhtis ta ETVs nii ekraanil kui ka selle taga (autor ja saatejuht – toim) ka kokasaadet „Köögitoimkond“.

„Süüa tuleb teha alati hea emotsiooniga, siis läheb see positiivne energia ka toidu sisse,“ usub Margit. „Meie peres on alati palju koos süüa tehtud. Eriti pühade ajal häälestab see ühistegemine kõiki pühadelainele,“ usub Margit. Siis ei muutu ka paljude roogade vaaritamine ühele inimesele koormavaks ja tüütuks.

Samal teemal

14.12.2019
PEREGA KÖÖGIS | Piparkoogitaignast valmib lumine kuusesalu
21.12.2018
JÕULUD| Maailma parimad kõigevabad piparkoogid

REKLAAM JA KUULUTUSED

reklaam@ohtulehtkirjastus.ee