Doze tugitool ja Doze jalatugi koos Pebble vaiba ning uue Strand rippvalgustiga. Tootja MuutoFoto: Elke Mööbel
Sisustus
22. jaanuar 2020, 15:52

Mis oleks mõnusam kui tugitool! Retro domineerib endiselt ka toolimaailmas!

Juba mitmeid kordi on sisekujundusest rääkides jäänud kõlama sõna retro vali järgmise nelja seast, milline sobib sinu koju kõige paremini. Või ehk on vanaemadest alles hoopis kodustes varades mõni selline tool. Teine iseloomustav sõna on endiselt skandinaavia. Skandinaavialik retro domineerib kaunilt ka tugitoolide maailmas ja ümarad vormid on endiselt moeharja tipul.Mõniaeg tagasi tuli Taani tootjalt Muuto välja päris uus Doze nimeline tugitool, mille muudavad väga istumakutsuvaks selle pehmed jooned ning seljatoe ja käetugede kaared. 70ndate aastate disainist inspiratsiooni saanud tugitool seob endas skandinaaviapärasuse ja modernsuse. Tulemuseks on elegantne ja ajatu disainiga tugitool.

Rohkelt leiab retrojooni ka uutest Menu Harbour tugitoolidest. Tegu on ülimugava tugitooliga, mis on täiendus söögitoolist alguse saanud Harbour sarjale. Tugitool on kauniks täienduseks iga interjööriga elutoas.

Harbour tugitool ja Gravel vaip. Tootja Menu

Eristuvama disaini eelistajatele sobib Uchiwa tugitool HAYlt, mis on idee saanud traditsiooniliselt jaapani lehvikult. Ida- ja põhjamaiseid nüansse miksiv tool on väga avatud ning kutsub istuma ja mõnulema.

Uchiwa tugitool ja Uchiwa jalatugi. Tootja HAY.

Natuke naiseliku ja majesteetliku disainiga Rico sobib ideaalselt üksi mõnulemiseks või koos pere ja sõpradega kvaliteetaja veetmiseks.

Rico tugitool Foto: Elke Mööbel