Softrendi diivan Bait.Foto: Softrend
Sisustus
24. jaanuar 2021, 18:55

Anname nõu: milline diivan valida oma esimesse elamisse

Olgu üürikorter või päris oma elamine, siin on mõned nipid, mis aitavad diivanite ja kangaste kirjus maailmas orienteeruda. Nii leiad endale selle õige diivani, kuhu on peale tööpäeva mõnus maanduda. 

Eelista lihtsat, sirget diivanit. See võtab vähe ruumi, eriti kui valid kitsaste käetugedega diivani, ning jätad rohkem mänguruumi sisustamisel ja hiljem toa ümbertõstmisel. Kui kardad, et istumisruumi jääb väheks või igatsed kohta, kuhu jalgu sirutada, siis tasub juurde võtta tumba. 

Vali diivanile AquaClean tehnoloogiaga kangas. Selle kanga puhastamine pole raha- ega ka aeganõudev. Piisab vaid veest ja lapist ning ei pea muretsema, kui uuele diivanile kohvi-, toidu-, šokolaadi- vms plekid juhtuvad tulema.

Mida kõrgemad on diivani jalad, seda mugavam on koristamine. Eriti kui sul on või soovid endale soetada robottolmuimeja. Lisaks näeb kõrgetel jalgadel diivan õhulisem välja, mis väikese elutoa puhul jätab avarama mulje.

Diivani kangas näitab isikupära! Diivan ei pea tingimata olema hall või must, kuigi lihtsat värvi diivanit on kergem sobitada erinevatesse interjööridesse. Tänapäeva kangakollektsioonides leidub nii palju põnevat, et saad kujundada endale täpselt õige karakteriga diivani. Kui silmatorkav diivan siiski ei ole sulle meele järgi, siis padjad aitavad vajadusel diivanile kerge vaeva ja taskukohase hinnaga värske ilme anda.

Kui teha sisustuses üks investeering – olgu selleks diivan. Ajutised asjad on sageli kõige püsivamad, seega ei tasu osta esimest ettejuhtuvat diivanit, vaid jälgida ennekõike hinna ja kvaliteedi suhet ning käia erinevates salongides enne ostmist proovimas. Mõnus diivan leiab rohkelt kasutust ja näeb ka aastate möödudes nii hea välja, et tahad teda ka oma järgmisesse koju kaasa võtta…

Ära karda nõu küsida! Selle jaoks müügikonsultandid ongi.