Sisuturundus
31. jaanuar 2020, 10:23

Eestimaalaste seas levib tendents eelistada köögitasapinnana kivi

„Järjest rohkem ja rohkem pöördub inimesi tasapinda valides kivi poole, kuigi jah, peab tõdema, et soetusmaksumus on algselt küll natukene kallim. Samas lisades sellele muu alternatiivi hoolduse ja ehk ka vahetuse, siis kõik see pöörab asja jällegi kivi kasuks, kuna teadupärast on just kivi kõige pikaaegsem. Nagu me juba koolis õpitust ja hilisemas elus nähtust ajaloo kohta, saame me väita, et kivist tasapinda ei parandata vaid pärandatakse,“ räägib Granitopi müügijuht Silver Suurkütt uuest tendentsist eestimaalaste seas. Siinkohal on üsna palju võetud eeskuju Skandinaavia riikidest.

Granitop pakub võimalust teha töötasapind graniidist, marmorist või kunstkivist/kvartskivist. Tagasihoidlikult märgib Suurkütt, et kõige praktilisemaks lahenduseks peetakse graniidist ja kvartsist tööpindasid.

„Graniidist töötasapindade kasuks räägib eelkõige nende loomulik ja kordumatu ilu, aga ka vastupidavus kuumusele. Ükski köök pole kunagi teisega äravahetamiseni sarnane, kuna iga kivitahvli muster on teistest erinev,“ toob Suurkütt välja.

Marmori võimuses on aga luua luksuslikku meeleolu ning pakkuda ajatut ilu. Samas on oluline marmori kohta teada, et seda tuleb regulaarselt hooldada ja kaitsta hooldusvahendiga kahjustuste eest, osutab Suurkütt.

Kunstkivist töötasapinnad on saadaval laias värvivalikus ning nende eeliseks (lisaks graniidist veelgi suuremale vastupidavusele) on võimalus teostada efektseid disainilahendusi. Töötasapinna värv võib varieeruda lumivalgest erkroheliseni.

Muide, kivi ei pea kasutama ainult köögis või vannitoas. Suurkütt leiab, et siinkohal tasub lasta mõtetel rändama minna. „Kivist võib kõiksuguseid asju teha – trepiastmed, aknalauad, muud lauad, kaminad…“ loetleb ta.

Milline materjal on aga Granitopi valikus kõige soodsam?

„On raske öelda, sest kõik oleneb köögi suurusest ja kuidas seda kujundada „Üks on aga kindel – valides kivi, on juba hea otsus tehtud,“ lisab müügijuht.

Kuna iseseisvalt võib olla keeruline parimat ja sobivaimat välja valida, soovitab Suurkütt konsulteerida Granitopi spetsialistidega. Granitop pakub kliendile alati täislahendust. „Kui köögikapid on valmis ja paigaldatud, tuleb meie mõõdistaja kohale. Võtame kohapeal täpsed mõõdud ning klient saab tutvuda mõõdistajal kaasas olevate näidistega. Eelhinnad saadab haldur juba varem ning kohapeal tehakse lõplik otsus,“ selgitab Suurkütt. Alates mõõdistusest kuni paigalduseni kulub maksimaalselt kaks nädalat. Paigaldus ise võtab paari tunni ringis.

Pikaajalise kogemusega Granitop on seadnud oma eesmärkideks kvaliteetse töö ja paindlikkuse. Klientidelt võetakse meeleldi eritellimusi ning tullakse neid paigaldama igasse punkti Eestis.

Tekkis huvi? Vaata täpsemalt SIIT!