H&M kodu
Sisustus
18. veebruar 2020, 15:36

Loo sel aastal koju harmoonia. Just see on number üks trend sisustuses! (1)

2020. aasta hakul seame eesmärgiks harmoonia. Kodu on pelgupaik, kus peaksime end hästi tundma ja suutma end välja puhata. H&M HOME’i värske kollektsioon aitab rahulike värvide abil harmooniat tekitada, nutikate esemete abil korda luua ning olemasolevat ruumi maksimaalselt hästi kasutada.

Aasta alguse sisusustusprojektideks suurepäraselt sobiv kollektsioon on valmistatud naturaalsetest materjalidest. Värvigammat valitsevad soojad loodusest inspireeritud toonid. Võtmeesemeteks on näiteks keraamilised kausid ja tassid, mis näevad lahtistel riiulitel head välja ning sobivad hästi ka väiksemate asjade hoidmiseks. Visuaalse vihje kogu kollektsiooni kohta annavad ka punutud pesukorv, rotangist säilituskorvid ja messingist lillepott, kuhu saab samuti väga erinevaid esemeid paigutada.

Kollektsioon võimaldab mängida erinevate materjalide ja tekstuuridega. Naturaalsed materjalid loovad sideme õueeluga, mis on sellel hooajal eriti oluline. Kampaania loomisel osales tuntud Rootsi sisustusstilistide duo Evalotta Sundling ja Elin Kickén ettevõttest Sundling Kickén, mis on tuntud oma tasakaaluka käekirja poolest.