kulleriaega on lihtsalt võimatu juba kaks kuud leida. Lihtsalt pole. Ja kõik teavad seda. On nördimapanev, et inimene, kes tahab vältida kontakte, peab siiski kaitserõivad selga ajama ja minema poodi, kus keegi ei järgi nõuet teistel mitte seljas aerutada, poeruume ei õhutata nagunii ja kogu kaup tuleb pärast hoolikalt ära pesta ja desinfitseerida; võimalus saada rõve viirus kauplusest on kordades suurem, kui võimalus saada seda kullerilt.
Kas enam rohkem pealinna vaatevinklist ei saagi asju kirjutada? Nagu kriis oleks ainult pealinnas ja muudkui e-poodelge. Kas keegi selle peale ei tule, et peale Tallinna on mujal Eestis ka elu?
Barborast on päris hea tellida, Selveri ajad lõppevad küll kiiresti, aga alati on õnnestunud osta. See pole võimatu kui ETTE mõelda. Suuri pidusid ei hakka ju praegu keegi pidama
Aga tulebki nii mõelda, et pakendid võivad olla viirusega saastunud. Kodus desinfitseerid ja pesed kõik üle. Vähemalt ise ei puutu kellegagi kokku. Planeerimine nädalaks või kaheks vajab pisut harjumist, aga ei ole üldiselt keeruline. Külmikul on ka sügavkülmaosa, kuhu saab tekitada marjade, köögivilja, kala- ja lihasaaduste varu. Ja saadki teha iga päev toitu, mis meeldib. Tomatite valimine, jah, on probleem. Mõnest e-poest võib saada halvema kvaliteediga köögivilju kui teisest. Aga keskeltläbi pole hullu. Vaadake youtube'ist Marek Strandbergi õpetust toidu jm kodus desinfitseerimisest!
Olen märganud, et toidukauplustes siiani ei ole kauba väljapanijatel kaitsemaske ega kummikindaid käes ja see on üsna häiriv vaatepilt. Ei telli toitu koju ,sest ise ostusid tehes kohapeal, saan kontrollida olukorda.
Kui ei hoolita iseendast, siis veel vähem teistest.
KOMMENTAARID (8)