Praeguseid tarneaegu silmas pidades tasub Kaivi sõnul arvestada sellega, et ka e-poodidel on tööd rohkem ning tellimuste vormistamine võib võtta tavapärasest kauem aega.Foto: Mihkel Lendok
Nipid
16. aprill 2020, 02:45

E-ostlemine on täies hoos: kaupa liigub pesukäsnast mängukonsoolini. Kullerid: veel saame hakkama!

Viimase kuu jooksul, mil Eestis on kestnud eriolukord, on väga palju juttu olnud toidu ja esmatarbekaupade koju tellimisest, kuid ega inimesed pole ka teisi kaupu unustanud. E-poodidest soetatakse kõike, alates kookoskiust pesukäsnast ja lillekimpudest ning lõpetades mängukonsoolide ja teleritega. Kuidas tulevad suurenenud pakimahtudega toime kullerid?

Viimase kuu jooksul, mil Eestis on kestnud eriolukord, on väga palju juttu olnud toidu ja esmatarbekaupade koju tellimisest, kuid ega inimesed pole ka teisi kaupu unustanud. E-poodidest soetatakse kõike alates kookoskiust pesukäsnast ja lillekimpudest lõpetades mängukonsoolide ja teleritega. Kuidas tulevad suurenenud pakimahtudega toime kullerid?

„Esimest korda elus ostsin e-poest kolm raamatut, sest sülearvutist e-raamatut lugedes tunnen end kui sunnitööl,“ alustab juttu Kersti, kes lisaks sellele, et kaup jõudis kiirelt pärale ning ta saab nüüd inimese kombel raamatut lugeda, on õnnelik veel sellegi üle, et tellimusega ei kaasnenud lisakulusid.

Edasi lugemiseks: