Seisukoht

Seisukoht | Ilutulestiku asemel (0)

LISA KOMMENTAAR

inimkonnale29. detsember 2018, 20:41
Pauluse kiri Tiitusele 3:4 Kui aga Jumala, meie Päästja heldus ja inimesearmastus ilmus, 5 siis ta päästis meid - mitte õiguse tegude tõttu, mida meie nagu oleksime teinud, vaid oma halastust mööda, uuestisünni pesemise ja Püha Vaimu uuendamise kaudu. 6 Seda Vaimu on ta meie peale ohtralt valanud Jeesuse Kristuse, meie Päästja läbi, 7 et meie, tema armust õigeks saanud, oleksime igavese elu pärijaiks lootuse põhjal. 8 See sõna on ustav ning ma tahan, et sa neid asju tõsiselt rõhutaksid, et need, kes on hakanud Jumalat uskuma, oleksid hoolsad tegema häid tegusid.
inimkonnale29. detsember 2018, 20:40
Pauluse esimene kiri Timoteosele Juhendeid palvetamiseks 2Kuula1 Ma kutsun siis üles anuma, palvetama, tegema eestpalveid ja tänupalveid kõigi inimeste eest, 2 kuningate ja kõigi ülemuste eest, et me võiksime elada vaikset ja rahulikku elu kõiges jumalakartuses ja väärikuses. 3 See on hea ja meeldiv Jumala, meie Päästja silmis, 4 kes tahab, et kõik inimesed pääseksid ja tuleksid tõe tundmisele. 5 Sest üks on Jumal, üks on ka vahemees Jumala ja inimeste vahel: inimene Kristus Jeesus, 6 kes on iseenese loovutanud lunastushinnaks kõikide eest, tunnistusena selleks määratud ajal.
29. detsember 2018, 09:26
Eile sõitsin bussiga lõunapaiku Lasnamäele.Vaevu sain paarkümmend sammu astuda,kui algas päris pikk kanonaad hirmsat mürinat.Peale selle lõppemist algas koerte kanonaad,kes kõrgema,kes madalama häälega.
Jüri28. detsember 2018, 16:37
Ikka kraabib hinge küll, kui inimesed midagi rõõmsal meele teevad. Võiks ju midagi head teha... Äkki nimetakski uue aasta ümber, näiteks "annetuspäevaks". Ja igasuguseid pidusid poleks siis ka vaja, aitaks heategevuskontsertidest koos ühispalvusega...